Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB 'KNEZ DOMAGOJ'

Na prvom ovogodišnjem nastupu osvojena jedna zlatna, jedna srebrna i četiri brončane medalje

Objavljeno prije

Danas je Karate klub ‘Knez Domagoj’ nastupio na prvom kolu karate lige Regije Hercegovina koje se održavalo u Ljubuškom. Natjecatelji su iskazali svoje znanje i natjecateljski duh vrativši se s ukupno 6 medalja.

U borbama zlatnu medalju (prvo mjesto) za svoj klub osvojila je Erika Vasilj, srebrnu medalju (drugo mjesto) je Lucija Plećaš, brončane medalje (treća mjesta) osvojili su Jelena Lazarević, Bruno Nižić i Lucija Plećaš-Lulu, a klub su u borbama još uspješno predstavljali Matej Kljusurić i Dean Knežić.

U katama brončanu medalju za svoj klub ponijela je Petra Ivanković, a još su uspješno nastupili Jakov Zovko, Lucija Bebić, Judita Batinović i Jelena Lazarević.

Klubu je ovo prvi ovogodišnji nastup te su postignuti odlični rezultati, a svim natjecateljima čestitamo na postignutom uspjehu te se nadamo uspješnim rezultatima i na daljnjim natjecanjima.

Izvor: Karate klub ‘Knez Domagoj’

ŽENSKI NOGOMET

Neretva nije uspjela iznenaditi Donata

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija fb ŽNK Donat-Zadar

Iako su optimisti očekivali da će se ŽNK Neretva iz Zadra vratiti s jednim ili s tri boda, to se nije dogodilo. Novi prvoligaš bio je bolji i slavio je s 2:0.

Prvi gol za domaće postigla je Bačić još u 5. minuti. Nakon toga Neretva je zagospodarila terenom, stvarala je prilike, jednostavno bila je bolji takmac. Imala je Neretva nekoliko prigoda, pa i tri ”slobodnjaka”, no lopta nije htjela u mrežu. Na odmor su ekipe otišle s 1:0 u korist Donata.

U nastavku opet je Neretva imala nekoliko prigoda, a onda u 60. minuti ozlijedila se Mandić pa je u igru ušla jedina pričuvna igračica Popović. Upravo je Popović u 83. minuti nehotice poslala loptu u vlastitu mrežu za Donatovih 2:0, i sigurnu pobjedu.

Treba reći da u redovima Neretve nije bilo pet igračica koje su bile odsutne zbog ozljeda ili radnih obveza.

Neretva je igrala u sastavu: Kešina, Mandić (Popović), Herceg, Mijoč, S. Musulin, Dedaj, Šiljeg, Šunjić, Sušak, Čuljak, L. Musulin.

Sudio je Mateo Erceg s pomoćnicima Nimcem i Kraljevićem.

ŽNK Donat – ŽNK Neretva 2:0 (1:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije