Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

KONAČNO!

Na pomolu ujedinjenje metkovskih rukometnih udruga?

Objavljeno prije

Rukomet, rukometna lopta

Neslužbeno doznajemo da su tijeku intenzivni razgovori između predstavnika rukometnog prvoligaša Metković 1963 i RK Metković Škola rukometa i čelnika Grada Metkovića o mogućem ujedinjenju u jedan klub.

Prijatelji rukometa stoga se nadaju da će konačno doći kraj antagonizmima i nesvakidašnjem stanju na metkovskoj rukometnoj pozornici te da će novim ustrojem naš lokalni rukomet ponovo uzdignuti na kvalitativno višu razinu, kako u natjecateljskom tako i u organizacijskom smislu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ponavljamo, kako neslužbeno doznajemo, u pripremi je održavanje skupštine i konstituiranje nove uprave jedinstvenog kluba s naznakom da će RK Metković 1963 zadržati status hrvatskog prvoligaša. Dogovara se i ime novog kluba koji bi se prema nekim saznanjima mogao zvati i Mehanika, pa i drugačije, a s ciljem da se poveže prošlost i sadašnjost i da rukometni djelatnici, treneri i sportaši krenu prema zajedničkim ciljevima zatomljujući prijašnje nesporazume.

Nema sumnje da će se novim potezima značajno umanjiti troškovi svih pogona u dvije dosadašnje udruge te da će svoje sigurnije mjesto pod rukometnim suncem pronaći i RK Jerkovac i ŽRK Metković, i svi ostali, a posebice mladi rukometaši koji žive u istom gradu, a do sada su nastupali u dva sportska društva.

Sigurno je također da bi je Metković 1963 s malo više sredstava bez problema još prije dvije godine mogao igrati premijer ligu Hrvatske, u kojoj bi sa svojim igračima Kežićem, Jerkovićem, Sršenom i još nekima bio u samo vrhu hrvatskog rukometa. Vrate li se ovoga ljeta Kozina i Marić, i zacijele li ozljede Koncula i Bartolovića, onda bi uz dokazane kvalietete Boškovića, Matage, Cvitanovića, Raguža, Bezera i ostalih rukometaša, Metković 1963 mogao ciljati i na Premijer ligu.

No, to je još u sferi želja, a trenutačno je najvažnije održavanje konstituirajuće skupštine i izbor vodstva. Bude li sve išlo prema planu, vratit će se i pomalo razjedinjeni navijači, bez kojih ne može niti jedan sportski klub.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije