Ostanimo u kontaktu

DOBAR START BOĆARA U PRVOLIGAŠKOM PRVENSTVU

Na otvaranju novog prvenstva BK Metković pobijedio Komolca

Objavljeno prije

Na startu novog prvoligaškog boćarskog prvenstva u južnoj skupini koja ima 8 klubova, boćari Metkovića bez većih su problema ostvarili sigurnu i uvjerljivu pobjedu u susretu sa starim poznanicima, boćarima Komolca.

Domaći su odmah stekli prednost od 5:3, zatim su tu prednost uvećavali, uz pokoji poen gostiju, do 13:5 uoči četiri zadnje discipline. U te četiri discipline igrači Metkovića pobijedili su u 3, a gosti u samo jednoj, tako da su na kraju slavili s konačnih 19:7.

Bila je to dobra uvertira u novo prvenstvo u kojemu bi Metkovci, žele li ući u Jedinstvenu prvu ligu, trebali zauzeti jedno od tri prva mjesta.

Svi igrači Metkovića odigrali su standardno dobro, a posebice dobro igrali su  Grbić, Dodig, Vidović i J. Krstičević.

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije