Ostanimo u kontaktu

OPUZENSKO LITO

Na malonogometnom turniru ‘Riva 2019.’ u Opuzenu sudjeluje 20 ekipa

Objavljeno prije

U Opuzenu je 23. srpnja 2019. započeo Malonogometni turnir „Riva 2019“. Na turniru sudjeluje 20 ekipa, a utakmice će se igrati do petka 26. srpnja 2019.

Malonogometni turnir organizira Udruga Stari most i Amaterski malonogometni klub Opuzen. Uz nagrade za prvo, drugo i treće mjesto, po završetku turnira dodijelit će se i nagrade za fair play ekipu te za najatraktivniji potez.
Uz nogometne utakmice i uzavrelu atmosferu posjetitelje svaku večer očekuje i glazbeno – zabavni dio – prenosi opuzen.hr.

Više informacija možete pronaći na linku: https://hr-hr.facebook.com/rivaOpuzen/

Dio nogometne atmosfere možete pogledati u fotogaleriji sa stranice opuzen.hr:

Izvor i fotografije: Opuzen.hr

ONK METKOVIĆ UVJERLJIV

U vrlo dobroj igri ONK Metković slavio protiv Hajuka 1932

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Metkovića na svom su terenu prikazali vrlo dopadljivu i borbenu igru te su znalački iskoristili pet, od makar još tolikog broja pravih prigoda za pogotke. Naime, zahvaljujući boljoj angažiranosti i samoj igri, Metkovci su mogli zatresti gostujuću mrežu još nekoliko puta.

Hajduk je doputovao sa svega 12 igrača, ali to ne umanjuje zasluženost metkovske pobjede.

”Golijadu” je otvorio Obradović u 17. minuti za miran i siguran nastavak utakmice, a zatim je Dragan Brečić opet podsjetio na svoje najbolje dane i dokazao da je još uvijek među najbolji ili među najboljima. U 33. minuti naciljao je mrežu vratara Hajduka milimetarski točno i precizno, za 2:0.

Josip Mioč je ponovno pokazao svoje umijeće matiravši vratara Hajduka u 50. minuti za 3:0 svoje momčadi.

Nakon ulaska u igru iskazao se i Žižić lijepim udarcem za 4:0 u 70. minuti, pa je tada bilo posve jasno da će bodovi pripasti domaćima. Blažek je u 80. minuti smanjio na 4:1, a pobjedu Metkovića potvrdio je Marin Ćužić u 82. minuti. Riječju, bravo za igrače ONK Metkovića koji su dospjeli na drugo mjesto s 13 osvojenih bodova.

Sastav: M. Batinović, D. Batinović, Marević, Plećaš, L. Borovac (M. Borovac), Kežić (Jelčić), Mioč, Manenica (Ramić), Obradović (Ćužić), Brečić (Sokol) i Krtalić. Trener: Tomislav Plećaš.

Sudac: Josip Dugandžić (Komin)

Ostali rezultati: Maestral-Župa dubrovačka 1:1, Jadran-Sokol 1:1, Žrnovo-Croatia 1:3, Konavljanin-Gusar 3:3, Slaven-Orebić 1:1.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije