Ostanimo u kontaktu

OPUZENSKO LITO

Na malonogometnom turniru ‘Riva 2019.’ u Opuzenu sudjeluje 20 ekipa

Objavljeno prije

U Opuzenu je 23. srpnja 2019. započeo Malonogometni turnir „Riva 2019“. Na turniru sudjeluje 20 ekipa, a utakmice će se igrati do petka 26. srpnja 2019.

Malonogometni turnir organizira Udruga Stari most i Amaterski malonogometni klub Opuzen. Uz nagrade za prvo, drugo i treće mjesto, po završetku turnira dodijelit će se i nagrade za fair play ekipu te za najatraktivniji potez.
Uz nogometne utakmice i uzavrelu atmosferu posjetitelje svaku večer očekuje i glazbeno – zabavni dio – prenosi opuzen.hr.

Više informacija možete pronaći na linku: https://hr-hr.facebook.com/rivaOpuzen/

Dio nogometne atmosfere možete pogledati u fotogaleriji sa stranice opuzen.hr:

Izvor i fotografije: Opuzen.hr

PRVA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

Metkovac Sergej Jakirović više nije trener Gorice

Objavljeno prije

Metkovac Sergej Jakirović od danas više nije trener Gorice. Nakon 616 dana u ulozi šefa stručnog stožera ugovor je sporazumo raskinut, a toj odluci zasigurno je kumovao teški poraz prošlog vikenda u Splitu, kada je njegova momčad izgubila od Hajduka s visokih 6:0.

– Ovo je jedna od težih stvari u sportu, trenutak kad doslovno morate prelomiti. Nažalost, nismo mi ništa bolji ili drukčiji od ostalih, u nogometu su rastanci dio svakodnevice. Takve stvari se događaju. Iznimno cijenim Sergeja i to što smo se danas razišli, pod ovakvim okolnostima, uopće ne znači da nećemo u budućnosti raditi zajedno. Veliko hvala Sergeju Jakiroviću za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru u budućnosti, ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu. U meni i Gorici zasigurno će imati velikog prijatelja i podršku, a trenutke kao što su ovi nastojat ćemo svi zajedno što prije zaboraviti i s pogledom prema naprijed krenuti u nove pobjede, – rekao je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije