Ostanimo u kontaktu

NA KORČULU PO BODOVE

Nogometaši Metkovića gostuju u Žrnovu i očekuju nove bodove

Objavljeno prije

U drugom kolu prvenstva županijskih prvoligaša nogometaši Metkovića gostovat će u nedjelju u Žrnovu gdje će sa istoimenim domaćim sastavom nastojati doći do bodova.

U prvom kolu ONK Metković je sa 6:2 pobijedio momčad Jadrana iz Smokvice, dok je Žrnovo doživjelo poraz.

Za sada su na vrhu ljestvice Konavljanin, Orebić, ONK Metković, Croatia i Slaven sa po tri boda.

Prema svemu sudeći, Metkovci s pravom priželjkuju nova tri boda u Žrnovu.

Momčad je prošle nedjelje pokazala što zna i koliko vrijedi, a u novom susretu bit će jača za Luku Borovca, Mišanovića i vratara Batinovića.

U momčadi postoji i inače izraženi optimizam što se konačnog ishoda susreta tiče.

Nakon uvodnih poraza Gusara i Maestrala, u drugom kolu očekuje se njihova bolja igra i prvi bodovi.

Evo i rasporeda utakmica: Sokol-Gusar, Maestral-Croatia, Žrnovo-Metković, Ž.Dubrovačka-Orebić, Jadran-Hajduk 1932 i Konavljanin-Slaven.

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije