Ostanimo u kontaktu

BOĆARI METKOVIĆ OPET GOSTUJU

Može li BK Metković do novih bodova u susretu s Komolcem?

Objavljeno prije

Nakon uspješnog gostovanja u Primoštenu boćari Metkovića i u subotu će gostovati, i to u Dubrovniku gdje će odmjeriti snage s domaćim Komolcem.

Prošle jeseni Metković je kod kuće bio bolji, s 19:7. Trenutačno, Metković se nalazi na trećem mjestu s 15 bodova i pet pobjeda, a doživio je dva poraza.

Komolac je od 8 klubova na sedmoj poziciji s 6 bodova. Ako je suditi po tomu, očito je da je Metković kvalitetnija ekipa, ali braća Čorluka, Dodig, Grbić, Krstičevići i ostali boćari Metkovića moraju se maksimalno potruditi kako bi dohvatili pobjedu i nove bodove. Posebno bi to bilo važno uoči velikog derbija u Metkoviću između Metkovića i vodeće ekipe prvenstva, Bistona (20.veljače).

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije