Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

UMA METKOVIĆ

MNK Vid po drugi put pobjednik Liga Kupa

Objavljeno prije

2603_UMA Metković, MNK Vid 13

Malonogometni klub Vid u finalu Liga Kupa UMA Metković pobijedio je s 4:0 (1:0) momčad Mliništa te je tako ponovio lanjski uspjeh i po drugi puta zaredom osvojio pobjednički pokal.

Golove za pobjednike postigli su Marković, Krstičević, Krvavac i Kozarić, a pokale i medalje pobjednicima i poraženima uručili su predsjednik Udruge malonogometaša Ian Plećaš, te Ante Zovko, Goran Vladimir i Suad Šoše.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uvodno su u zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici igrači klubova s desne obale Neretve s 3:1 pobijedili reprezentaciju klubova s područja lijeve strane grada Metkovića.

Malonogometaši će za Uskrs mirovati, a potom će odigrati dva preostala kola.

MNK Opuzen u te dvije utakmice za prvo mjesto treba samo jedan bod, dok bi UL Jerkovac morala dobiti obwe utakmice uz uvjet da Opuzen isto toliko puta izgubi.

Pero Jakić

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije