Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

Mladi biciklisti ostvarili odličan uspjeh na utrci u Grožnjanu

Objavljeno prije

53_orig

Ovaj vikend u Grožnjanu je održana MTB utrka XCO Izgubljena ovca 2018. koja se bodovala za MTB XCO kup Hrvatske i MTB XCO kup Slovenije.

Po blatnjavoj i skliskoj stazi najmlađi članovi BK Metković brusili su svoje vještine uz bok najboljim brdskim biciklistima iz Hrvatske, Slovenije, Italije i drugih zemalja regije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Marko Talajić je unatoč 2 pada uspio doći do prvog mjesta u konkurenciji hrvatskih natjecatelja u kategoriji U11, dok je u ukupnom poretku utrke bio odličan deveti. Ovom pobjedom Marko je preuzeo vodeće mjesto u ukupnom poretku hrvatskog kupa u svojoj kategoriji.

Lara Bokšić je osvojila prvo mjesto u konkurenciji hrvatskih natjecateljica u kategoriji U11w, dok je Mara Talajić bila druga. U ukupnom poretku utrke Lara i Mara bile su peta i šesta. Ovom pobjedom Lara je preuzela drugo mjesto u ukupnom poretku hrvatskog kupa u svojoj kategoriji, dok je Mara s prvim bodovima došla do petog mjesta.

Iva Dominiković je u kategoriji U9w zauzela četvrto mjesto u konkurenciji hrvatskih natjecatelja, a to mjesto drži i u ukupnom poretku hrvatskog kupa.

Slijedeća stanica i posljednje kolo hrvatskog kupa vozi se 06.10. na otoku Braču.

Tekst/foto: bkmetkovic.com

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

Šest odličja za male Žapce u Posedarju

Objavljeno prije

BK Metković

Treća ovosezonska stanica XC zimske lige Dalamcije bilo je Posedarje. Ovaj maleni gradić na obali Novigradskog mora ugostio je više od 140 biciklista na 27 km dugoj i dinamičnoj stazi s brzim promjenama ritma uz par težih uspona, ali i mnoštvom manje i više tehnički zahtjevnih spustova i singlova.

BK Metković imao je 13 natjecatelja, a od toga 10 djece.

Jure Vištica i Lucija Kuzman osvojili su prva mjesta u kategorijama U9M i U9Ž, srebrom su se okitili: Iva Dominiković (U9Ž), Marko Talajić (U11M), Lara Bokšić (U11Ž) te Vinko Bulum (U15M)

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Najmlađa članica  Erika Malezija (U9Ž) kroz cilj je prošla četvrta, Ivan Dominiković (U11M) kao šesti, dok su Ena Kaleb (U9Ž) i Mara Talajić (U11M) završile natjecanje na sedmom mjestu.
U glavnoj utrci najbliže pobjedničkom postolju bio je Dado Talajić (30-40), ali se na kraju ipak morao zadovoljiti četvrtim mjestom.  Antea Kaleb bila je odlično peto mjesto u kategoriji žene, čime je pokazala da joj je forma u uzlaznoj putanji. Nakon nezgodnog pada, Pero Primorac (20-30) uspio je završiti utrku na dvanaestom mjestu.

U najmlađoj kategoriji U16 formu su brusili Vinko Bulum osvojenim osmim mjestom, te Marko Talajić osvojenim trinaestim mjestom i peharom za najmlađeg natjecatelja koji je završio utrku.

Iduće je IV. kolo lige za 26. studenog u Trogiru.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije