Ostanimo u kontaktu

RUKOMETNI TURNIR STOLAČKA JESEN 2020.

Mlađe kadetkinje Metkovića prve u Stocu! Josipa Bebić najbolja igračica, Petra Obradović najbolji strijelac

Objavljeno prije

Mlađe kadetkinje ŽRK Metkovića danas su u Stocu sudjelovale na turniru “Stolačka jesen 2020” i osvojile prvo mjesto, priznanje za najboljeg igrača i strijelca.

Sudjelovale su ekipe OŽRK Iskra iz Stoca i HRK Katarina iz Mostara, po trokužnom sustavu.

Djevojčice ŽRK Metkovića su u prvoj utakmici uvjerljivo pobijedile HŽRK Katarinu 24:9 (11:6), mora se spomenuti, da je u drugom poluvremenu bilo dosta lakše privesti utakmicu kraju, nakon što se nažalost u 25. minuti ozlijedila jedna od najboljih igračica Mostarki, što ne umanjuje odličnu igru Metkovki.

U drugoj utakmici protiv OŽRK Iskrom iz Stoca, koja se igrala odmah nakon prve, zbog čega smo se malo pribojavali umora, što se pokazalo bezrazložno, naše igračice pokazale su da su sjajno raspoložene, te ponovo uvjerljivo pobjedile OŽRK Iskru 32:12 (5:17).

Za najboljeg igrača turnira izborom trenera iz suparničkih ekipa, proglašena je Josipa Bebić, dok je najbolji strijelac Petra Obradovića (17) također iz ŽRK Metkovića.

Međutim treba istaknuti sjajnu igru cijele ekipe, posebno obrane Antee Butigan, koja je odlično nastavila braniti nakon ozljede Laure Erceg, te također sjajnu igru Gee Kozine i Martine Ilić, kao i cijele ekipe u obje utakmice.

Ekipa je pobrala pohvala i simpatije prisutnih i trenera drugih ekipa, posebno imajući u vidu da smo nastupili sa najmlađom ekipom (2006 i ml.) dok je turnir bio organiziran za godinu dana starija godišta.

ŽRK Metković – HRK “Katarina”  24:9 (11:6)
ŽRK Metković – OŽRK “Iskra”  32:12 (17:5)

ŽRK METKOVIĆ: Laura Erceg (GK), Lea Erceg 3, Petra Obradović 17, Laura Majić 2, Barbara Majić, Lana Ilić, Josipa Bebić 14, Karla Pezić, Antea Butigan (GK), Karla Bokan 4, Martina Ilić (C) 9, Gea Kozina 7, Laura Grubišić, Marta Gustin.

BICIKLIZAM

Dalibor Talajić postao prvi licencirani trener biciklizma u županiji

Objavljeno prije

Unatoč pandemiji COVID-19, Hrvatska olimpijska akademija (HOA) je u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom (HBS) provela stručno osposobljavanje za trenere i trenerice biciklizma.

Program u trajanju od 308 sati uspješno je završilo 20 prijavljenih kandidata, a među istima bio je i predsjednik Biciklističkog kluba Metković Dalibor Talajić.

On je tako postao prvi osposobljeni trener biciklizama s područja Doline Neretve ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije