Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Mijo Volarević promaknut u majstora karate umijeća 5 DAN

Objavljeno prije

Mijo Volarević (Karate klub Knez Domagoj) u Splitu na promociji karate zvanja dobio promaknuće u majstora karatea 5 DAN.

Komisija Hrvatskog Karate Saveza bila je u sastavu: Slaven Mikelić 8 Dan, Vladimir Cvjetan 8 Dan i Ante Čutura 8 Dan, koja je u Splitu održala polaganje za majstorska zvanja još u Ožujku, te našem treneru Miji Volareviću dodijelila promaknuće u majstora karate umijeća 5 DAN.

Našem treneru promaknuće je uručeno 10. 06. 2021 god. u Splitu na promociji karate zvanja, u prostorijama karate kluba ,,Sokol” Split, javio je Karate klub Knez Domagoj.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PRIPREMNE UTAKMICE

Neretva neodlučeno s Premijer ligašem Leotarom u Trebinju

Objavljeno prije

Autor

U pripremnom razdoblju u cijelom svijetu sastaju se sportske momčadi različitih statusa, rangova natjecanja i kvalitete. Nekada je , šezdesetih godina prošloga stoljeća Metković je bio „eldorado“ za pripreme Radničkog iz Niša, Željezničara iz Sarajeva, Rudara iz Kaknja, te klubova iz Češke i drugih zemalja.

Danas Metković nije stjecište za pripreme klubova pa Neretva i drugi moraju osim igranja na vlastitim terenima često i gostovati kako bi determinirali stanje vlastite forme i spremnosti.

Ovoga vikenda nogometaši Neretve gostovali su u Trebinju gdje su s Premijer ligašem Leotarom odigrali vrijednih 0:0.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

-Odigrali smo vrlo dobro i primljeni smo vrlo dobro. Mislim da je to bio prvi susret Leotara i Neretve nakon skoro 60 godina, odnosno poznatih događaja na jednoj utakmici u Metkoviću. Domaći su željeli pobjedu u to nema sumnje, trkački su bili dominantniji, a naš igrač Buhač pogodio je prečku vratara Leotara. Uslijedile su promjene u sastavima a mi smo u drugom dijelu igrali sa sedam juniora. Posve sam zadovoljan nastupom i pristupom naših igrača -rekao je trener Neretve Mario Svaguša.

U srijedu će Neretva igrati s Imotskim, a u subotu sa Solinom.

U ovom pregledu sportskih zbivanja treba reći da je ONK Metković gostovao u Međugorju gdje je od Širokog Brijega izgubio 5:0.

Jadran LP je s juniorima Hajduka odigrao 0:0, dok je Zrinjski u Međugorju s 2:1 bio bolji od Neretvanca.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije