Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Mijo Volarević promaknut u majstora karate umijeća 5 DAN

Objavljeno prije

Mijo Volarević (Karate klub Knez Domagoj) u Splitu na promociji karate zvanja dobio promaknuće u majstora karatea 5 DAN.

Komisija Hrvatskog Karate Saveza bila je u sastavu: Slaven Mikelić 8 Dan, Vladimir Cvjetan 8 Dan i Ante Čutura 8 Dan, koja je u Splitu održala polaganje za majstorska zvanja još u Ožujku, te našem treneru Miji Volareviću dodijelila promaknuće u majstora karate umijeća 5 DAN.

Našem treneru promaknuće je uručeno 10. 06. 2021 god. u Splitu na promociji karate zvanja, u prostorijama karate kluba ,,Sokol” Split, javio je Karate klub Knez Domagoj.

UZVRATNA UTAKMICA ZA 3. HNL JUG

Nogometaši ONK Metković danas u Zadru igraju drugu kvalifikacijsku utakmicu

Objavljeno prije

Autor

Danas (srijeda) s početkom u 18 sati odigrat će se uzvratne utakmice kvalifikacija za ulazak u 3.HNL jug, a sastaju se: Zadar – ONK Metković i GOŠK – Dinara.

Zadar je prošle nedjelje u Metkoviću slavio s 4:1, a istim je rezultatom GOŠK pobijedio Dinaru u Kninu.

Prema svemu sudeći, domaćini ne bi trebali imati većih problema na svojim terenima na putu do finalne utakmice vjerojatno između Zadra i GOŠK-a.

Čelnici 4 prvaka županijskih liga tražili su od HNS-a proširenje 3.HNL jug na 20 klubova te da u nju uđu tri prvaka županijskih liga, ali, HNS se još nije oglasio podržava li taj prijedlog ili ga ne podržava.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije