Ostanimo u kontaktu

NK GUSAR

Mihovil Martić novi predsjednik uprave, izabran novi Izvršni i Nadzorni odbor

Objavljeno prije

Nogometni klub Gusar iz Komina ima novu upravu. Javnost su obavijestili putem svoje službene stranice, a mi je prenosimo u cijelosti:

Mihovil Tisuća Martić novi predsjednik uprave.

– Mihovil Martić jednoglasno je izabran za novog predsjednika Uprave NK Gusar Komin. Izabran je i novi Izvršni i Nadzorni odbor. Na mjesto sportskog direktora dolazi Tonći Čupić, a za direktora kluba izabran je Stipo Šuman. Novi tajnik kluba je bivši vratar Dino Pito Oršulić, a na mjesto voditelja omladinske škole vraća se Stjepan Vlahović.

Izvršena je i primopredaja, a financijsko stanje u kluba je i više nego dobro.

Zahvaljujemo se bivšoj Upravi i bivšem predsjedniku Marjanu Scipioniju na šestogodišnjem mandatu, a novoj Upravi i predsjedniku Mihovilu Martiću želimo puno uspjeha u radu.

Piše Ploče Online

BICIKLIZAM

Dalibor Talajić postao prvi licencirani trener biciklizma u županiji

Objavljeno prije

Unatoč pandemiji COVID-19, Hrvatska olimpijska akademija (HOA) je u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom (HBS) provela stručno osposobljavanje za trenere i trenerice biciklizma.

Program u trajanju od 308 sati uspješno je završilo 20 prijavljenih kandidata, a među istima bio je i predsjednik Biciklističkog kluba Metković Dalibor Talajić.

On je tako postao prvi osposobljeni trener biciklizama s područja Doline Neretve ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije