Ostanimo u kontaktu

HRŠ METKOVIĆ

Mihael Borna Bjeliš četvrti na Prvenstvu Hrvatske u ubrzanom šahu

Objavljeno prije

Hrvatsko šahovsko društvo organiziralo je danas u Zagrebu kadetsko Prvenstvo Hrvatske u ubrzanom šahu u kategorijama do 8, 10, 12 i 14 godina.

Član novoosnovanoga HRŠ Metković Mihael Borna Bjeliš je u devet kola osvojio šest bodova što mu je donijelo četvrto mjesto u kategoriji do 10 godina. U ovoj kategoriji je nastupilo 40 natjecatelja. Ovo je Mihaelu bio prvi nastup na ovakvom natjecanju a posebno treba istaknuti njegovu pobjedu protiv Jure Tadića koji je bio prošlogodišnji pobjednik Hrvatske.

Mihael Borna Bjeliš, HRŠ Metković

Poredak u ovoj kategoriji je:

1. Max Poljan (ŠK Stridon, Štrigova),

2. Vid Krešić (ŠK Crikvenica, Crikvenica),

3. Jure Tadić (ŠK Zadar, Zadar).

4. Borna Bjelić (HŠK Metković, Metković)…

Prije dva tjedna Mihael je sudjelovao i na Prvenstvu Dalmacije u ubrzanom šahu gdje je u kategoriji U-10 osvojio drugo mjesto. Prvak Dalmacije u ovoj kategoriji je prošlogodišnji državni prvak Jure Tadić iz Zadra.

PRVENSTVO SE PRIVODI KRAJU

ŽNK Neretva počela s treninzima

Objavljeno prije

Na glavnom nogometnom travnjaku sreli smo seniorke ŽNK Neretva koje su počele s treninzima za nastavak prvenstva, iako još uvijek nije poznato u kojem obliku će se ono privest kraju.

Kakva god odluka Saveza bila, o kojoj ćemo zasigurno u narednim objavama, cure su se okupile i spremno će dočekati svoje preostale susrete.

Napravili smo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije