Ostanimo u kontaktu

1. RUKOMETNA LIGA

Metkovskim rukometašima izmaknula pobjeda

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika

Metković Mehanika izgleda ne može bez dramatike pri koncu utakmice, a sve je počelo obećavajuće. Na otvaranju bilježimo dvije obrane Darijana Boškovića, prvi pogodak Bezera i vodstvo domaćih od 3:1 u devetoj minuti susreta. Tada su Solinjani postigli svoj prvi pogodak i to sa sedam metara. U 15.minuti bilo je soldinih 8:4, a onda se počela topiti prednost Metkovića da bi u 23.minuti Solin poravnao na 10:10. U tom razdoblju vidjeli smo nekoliko vitalnih pogrešaka domaćih igrača, ali su na odmor ipak otišli s dva pogotka prednosti.

Bilo je dobro i na početku drugog dijela kada je Obšivač svojim pogotkom povećava na 14:11, ali opet slijedi neobjašnjiv pad i poravnanje na 15:15. Gosti prvi put u 36.minuti imaju pogodak prednosti (15:16), a 12 minuta prije kraja semafor je pokazivao 22:18 !

Sedam minuta prije kraja Metković Mehanika imao je tri pogotka razlike, a u 58. uporni gosti smanjuju na 25:24.

Solinjani su pogađali i iz neizglednih prigoda, domaća obrana olako ih je puštala prema Boškoviću koji je uspijevao zaustaviti niz teških udaraca.I onda u 59.minuti počinje dramska predstava kod rezultata 25:25. Metković je imao napad, Buntić pogađa okvir vrata, Solin ima napad i udarac kojega je Bošković zaustavio. U produženom napadu pri skoku srušen je Jure Smoljo, suci pokazuju na 7 metara. Isti igrač uzima loptu na isteku vremena, a njegov udarac obranio je izvrsni Bošković. Metković je sačuvao jedan bod iako je tijekom utakmice bio bolja momčad, ali i momčad koja je više griješila u odnosu na Solin.

RK Metković Mehanika – RK Solin 25:25 (13:11)

Sportska dvorana. Gledatelja: 250. Suci: Čačić i Josić (oba Zagreb)

Metković Mehanika: Brečić, Bezer 5, Čupić, Koncul 2, Obšivač 3, Cvitanović 7, M. Jakić, Previšić, Buntić 1, Bošković (10 obrana), Talajić, Kozina 5, Kolovrat 1, Romić, Marević 1, T. Jakić. Trener: Filip Romić.

Najbolji strijelci Solina bili su Pojatina (7), Ćičerić 5, te J. Smoljo i Kaštelančić po 4 pogotka.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

KULTURA NA BAJERU

Prema Bijelom Viru stvara se divlje odlagalište otpada?

Objavljeno prije

Danas smo dobili fotografiju od čitatelja koji nam je poslao zabrinjavajuće fotografije bajera prema Bijelom Viru, uz komentar ‘Kultura na bajeru!

Stvar je gora spoznajom da je odlagalište otpada Dubravica udaljeno tek jedan kilometar od ovog mjesta.

Nastavi čitati

PREDLOŽITE SVOJE PROGRAME U SPORTU

Športska zajednica grada Metkovića objavila Javni poziv za financijsku potporu programa u sportu

Objavljeno prije

U Proračunu Grada Metkovića za 2019. godinu osigurana su sredstva za financijsku potporu programa udruga u sportu namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području sporta, utvrđenima Programom javnih potreba u sportu Grada Metkovića za 2019. godinu.

Športska zajednica grada Metkovića objavila je Javni poziv s potrebnom dokumentacijom.

Nastavi čitati

Najčitanije