Ostanimo u kontaktu

RK METKOVIĆ MEHANIKA

Metkovski rukometaši na gostovanju u Crikvenici osvojili dva vrijedna boda

Objavljeno prije

Nakon neočekivanog i visokog poraza u prvom kolu od Buzeta, u dvorani u Opuzenu, rukometaši Metković Mehanike u nedjelju kasno navečer, popravili su dojam te se iz Crikvenice vraćaju s pobjedom .

Pobijedili su domaću momčad Mornar – Crikvenicu s 28:27 (13:11), a tijekom cijelog susreta imali su terensku nadmoć i rezultatsku prednost. Inače, prema kazivanju trenera Filipa Romića, radilo se o čvrsto, reklo bi se pravoj prvenstvenoj utakmici u kojoj se ni jedni ni drugi nisu štedjeli.

Pohvalio je disciplinu u igri i pristup svojih igrača koji su ipak uspjeli premostiti događaje iz prvog kola i svojim znanjem i energijom dokopati se pobjede.

Najbolji strijelac u redovima pobjednika bio je Rudolf Ćužić s osam pogodaka, a slijedili su ga Bezer i Mataga s po pet pogodaka. Vratar Kozina upisao je 11 lijepih obrana.

PREKO 400 NATJECATELJA IZ 17 DRŽAVA

Još 16 dana do starta četvrtog Mandarine polumaratona

Objavljeno prije

Ovogodišnje izdanje Mandarina Halfmarthona održati će se 3. studenoga, a start će biti u Vidu s početkom u 10 sati.

Tko će postati novi kralj i kraljica mandarinskog polumaratona uvelike će ovisiti i o vremenskim prilikama. Na prvom izdanju temperatura je iznosila 12 C°, a na drugom gotovo 20 C° na startu.

Podsjetimo se prošlogodišnjih rezultata:

Men – RESULTS:

17′ Ante Živković 1h:14:47
18′ Stenli Kipruto 1h:10:35 (race record)

Women – RESULTS:

17′ Nikolina Šustić Stanković 1h:21:16
18′ Olivera Jevtić 1h:17:33 (race record)

U borbu za naslov pobjednika polumaratona sa starta u Vidu, krenut će preko 400 natjecatelja iz 17 država svijeta, vjerujemo kako će i sama publika, naši sugrađani biti dodatan vjetar u leđa svim natjecateljima. Staza je iznimno brza i pogodna za vrhunske rezultate.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije