Ostanimo u kontaktu

RK METKOVIĆ MEHANIKA

Metkovski rukometaši na gostovanju u Crikvenici osvojili dva vrijedna boda

Objavljeno prije

Nakon neočekivanog i visokog poraza u prvom kolu od Buzeta, u dvorani u Opuzenu, rukometaši Metković Mehanike u nedjelju kasno navečer, popravili su dojam te se iz Crikvenice vraćaju s pobjedom .

Pobijedili su domaću momčad Mornar – Crikvenicu s 28:27 (13:11), a tijekom cijelog susreta imali su terensku nadmoć i rezultatsku prednost. Inače, prema kazivanju trenera Filipa Romića, radilo se o čvrsto, reklo bi se pravoj prvenstvenoj utakmici u kojoj se ni jedni ni drugi nisu štedjeli.

Pohvalio je disciplinu u igri i pristup svojih igrača koji su ipak uspjeli premostiti događaje iz prvog kola i svojim znanjem i energijom dokopati se pobjede.

Najbolji strijelac u redovima pobjednika bio je Rudolf Ćužić s osam pogodaka, a slijedili su ga Bezer i Mataga s po pet pogodaka. Vratar Kozina upisao je 11 lijepih obrana.

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije