PLOČE OPEN 2014

Metkovski karataši u Pločama osvojili dvanaest medalja

Metkovski karataši poručili dobar rezultat na Međunarodnom karate turniru Ploče Open 2014

Objavljeno 30. studenoga 2014. u kategorijama: Karate, Neretva, News, Ploče, Sport.

ploce-open-2014

Galerija

U organizaciji Hrvatskog karate saveza i Karate kluba Porto Tolero jučer je u Pločama održan treći po redu Međunarodni karate turnir Ploče Open 2014, na kojem je nastupilo 545 natjecatelja iz 43 kluba iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Svoje karate umijeće na turniru su pokazala 32 natjecatelja/ke iz Metkovića, njih 20 iz Karate kluba Knez Domagoj i 12 iz Karate kluba Metković, te pritom ukupno osvojili 12 medalja.

Karate klub Knez Domagoj je ostvario slijedeće rezultate; Tea Klarić osvojila je zlatnu medalju u katama u kategoriji juniorke, u borbama srebro je osvojila Ivana Ilić u kategoriji mlađe učenice +36, dok su bronce također u borbama osvojili Ana Bebić u kategoriji mlađe učenice +36, Matea Bebić u kategoriji učenice -36, Ivan Marević u kategoriji kadeti -57, Ante Bebić u kategoriji kadeti -70 i Vedran Ćupurdija u kategoriji juniori +76.

Medalje u katama dodijeljene su Cicibanima; Mariju Čarapini, Antoniju Čarapini, Vidi Vuletiću, Josipu Kravaru, mlađim učenicama Petri Kljusurić, Mihaeli Marević, Neri Šiljeg, Ani Bebić i mlađem učeniku Ivanu Bebiću.

Na natjecanju su još sudjelovali Klara Marević, Pero Vuletić, Luka Marević, Luka Vuletić i Petar Jeramaz.

Karate klub Metković je osvojio pet medalja. Srebrene medalje u borbama  osvojili su Lucija Utovac, u kategoriji ml.učenice -36 kg i Bruno Jurković, u kategoriji juniora -61 kg, dok su brončane medalje u sljedećim kategorijama osvojili; Sara Đukić, učenice -40 kg, Ante Krstičević, učenici -42 kg i Ivan Batinović, mlađi kadeti -41 kg. Iz kluba ističu kako ih posebno veseli nastup pet natjecatelja iz mlađe ekipe koji su osvojili dvije medalje (Lucija Utovac srebro i Sara Đukić broncu).

Nastupili su još Lucija Vištica, Ante Utovac, Marko Bartulović, Jakov Krmek, Ante Dugandžić, Ante Juračić i Antonela Perić ali bez rezultata.

Čestitamo našim karatašima!

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari