Ostanimo u kontaktu

POBJEDA ŽRK METKOVIĆ

Metkovske rukometašice vratile se s bodovima

Objavljeno prije

ŽRK Metković

Konačno su rukometašice Metkovića u drugoligaškom natjecanju ostvarile gostujuću pobjedu, i da ne bude zabune, izrazitu u susretu Orkanom iz Dugog Rata. Konačan rezultat za dva nova boda (ukupno četiri do sada) govori da su Metkovke bile dominantne tijekom utakmice i bilo je samo pitanje s koliko će golova razlike one pobijediti. Tih pobjednosnih 19:28 (9:12) za Metković, odnosno devet razlike, dovoljan su indikator znanja i sposobnosti metkovskog ženskog rukometnog sastava.

Ključna osoba kluba Mate Nikolić bio je vrlo zadovoljan rezultatom i pobjedom, ali je dodao i svoj komentar:

– Sve naše igračice igrale su doista dobro te su dokazale da se na njih mora računati. Prate nas stalne promjene u sastavu, ali imamo pojave nediscipline i neodgovornosti u našim redovima što moramo zaustaviti. Ovu pobjedu smo u neku ruku planirali, ali su igračice na terenu to morale i ostvariti. Čeka nas kup utakmica s Dalmatinkom u Pločama, a potom i prvenstveni ogled s ekipom Sinja u Metkoviću sljedeće subote, – rekao je Nikolić.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U proteklom danu zabilježeno 56 novih slučajeva zaraze koronavirusom, osam iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 56 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o 21 osobi iz Dubrovnika, osam iz Metkovića, po pet osoba iz Konavala, Župe dubrovačke i Ploča, po dvije osobe iz Korčule i Trpnja, po jedna osoba iz Blata, Opuzena, Orebića, Slivnog, Stona i Smokvice te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaražena 31 osoba muškog spola te 25 ženskih osoba, a za njih 31 utvrđena je epidemiološka veza.

Izliječene su 24 osobe: 17 iz Dubrovnika, tri iz Župe dubrovačke, dvije iz Metkovića, te po jedna iz Orebića i Vele Luke.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 32 osobe pozitivne na koronavirus, a četiri bolesnika su na odjelu intenzivne njege. Od toga se dva nalaze na respiratoru- neinvazivna ventilacija, a jedan na invanzivnoj ventilaciji. U posljednja 24 sata obrađeno je 196 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 19 417 uzoraka.

U samoizolaciji je 1167 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 90 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije