Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

POBJEDA ŽRK METKOVIĆ

Metkovske rukometašice vratile se s bodovima

Objavljeno prije

ŽRK Metković

Konačno su rukometašice Metkovića u drugoligaškom natjecanju ostvarile gostujuću pobjedu, i da ne bude zabune, izrazitu u susretu Orkanom iz Dugog Rata. Konačan rezultat za dva nova boda (ukupno četiri do sada) govori da su Metkovke bile dominantne tijekom utakmice i bilo je samo pitanje s koliko će golova razlike one pobijediti. Tih pobjednosnih 19:28 (9:12) za Metković, odnosno devet razlike, dovoljan su indikator znanja i sposobnosti metkovskog ženskog rukometnog sastava.

Ključna osoba kluba Mate Nikolić bio je vrlo zadovoljan rezultatom i pobjedom, ali je dodao i svoj komentar:

– Sve naše igračice igrale su doista dobro te su dokazale da se na njih mora računati. Prate nas stalne promjene u sastavu, ali imamo pojave nediscipline i neodgovornosti u našim redovima što moramo zaustaviti. Ovu pobjedu smo u neku ruku planirali, ali su igračice na terenu to morale i ostvariti. Čeka nas kup utakmica s Dalmatinkom u Pločama, a potom i prvenstveni ogled s ekipom Sinja u Metkoviću sljedeće subote, – rekao je Nikolić.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije