Ostanimo u kontaktu

U 2. KOLU NERETVA MORA U SLAVONSKI BROD

Metkovke odlučne u dobroj igri osvojiti makar bod

Objavljeno prije

Nakon briljantne pobjede u prvom kolu u susretu s Katarinom Zrinski na gostovanju od 0:4 i dva pogotka Veronike Terzić, te po jednog Šiljeg i Herceg, nogometašice Neretve ponovo će gostovati, ovom zgodom u Slavonskom Brodu gdje će se sastati s domaćom Viktorijom. Susreti te dvije ekipe oduvijek su imali određenu dozu napetosti pa i neizvjesnosti te se isto očekuje i u nedjelju. Utakmica počinje u 14 sati. Jasno je da Metkovkama nije nimalo lako u tjedan dana uputiti se na tako dalek put ali ih ne napušta nada da u Slavoniji mogu osvojiti makar jedan bod.

Taj optimizam temelji se na prikazanoj igru u Čakovcu, dobrom radu igračica i stručnog stožera na čelu s Antom Markotom, ali i zajedništvu kao i individulanim potencijalima Neretvinih igračica.

Sreća je što u redovima Neretve nema ozlijeđenih pa će nastupiti u najjačem sastavu.

Uz vrlo dobre Kešinu, Terzić, Herceg, Matić, Šiljeg , Dugandžić , tu su i mlađe snage koje su uvijek spremne uskočiti. Odmah nakon utakmice, Gabrijela Dugandžić mora na put za Zagreb gdje će se okupiti članice U-19 hrvatske reprezentacije.

Sigurno je da određenu prednost Viktorija ima zbog toga što igra na svom terenu. U njezinim redovima su Karla Kurkutović i Monika Čavić članice U-19 reprezentacije.

No, Metkovke vjeruju u svoje sposobnosti. Osvoje li bod to bi značilo da bi nakon dva gostovanja imale 4 boda, što bi bio veliki podstrek u nastavku prvenstva i prve utakmice na domaćem terenu.

Viktorija jest u Splitu od ekipe Splita izgubila s 18:0, ali to ne treba nikoga zavaravati, jer je Split nekoliko svjetlosnih godina udaljen od ostalih prvoligaških klubova, osim Osijeka.

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije