Ostanimo u kontaktu

ČELNICI KLUBA NAJAVILI SUSRET S KOZALOM

Metković Mehanika u susretu s Kozalom računa na nove bodove

Objavljeno prije

Da se u RK Metković Mehanika događaju ozbiljne i pozitivne promjene svjedoči i prva tiskovna konferencija za novinare koju ste mogli uživo pratiti putem našeg portala. Nije bila riječ o nekom europskom uzletu ili derbi utakmici Premijer lige Hrvatske, ali taj potez dovoljno govori o ozbiljnim klupskim aspiracijama u doglednoj budućnosti kojima je i ideja odnosno najava da bi se tijekom 2023. godine prilikom proslave 60. obljetnice rukometa u Metkoviću mogao dogoditi i ulazak u Premijer ligu.

Predsjednik Metković Mehanike Nikola Veraja govorio je o planovima za budućnost i ciljevima za tek započetu sezonu.

Sportski direktor i trener vratara Joško Jukić istaknuo je da svi čimbenici u klubu funkcioniraju sinhronizirano, a posve je sigurno da će se dobrom organizacijom i rezultatima na terenu u još većem broj vratiti i gledatelji. On se prisjetio velebnih uspjeha Metkovića u Europi prije dva desetljeća i kasnije te je najavio ”dobre stvari” u budućnosti, s obzirom na posjedovanje golemog iskustva i njega i ostalih koji su stvarali rukometnu metkovsku priču.

– Imamo grupu ljudi koji su sposobni voditi klub na putu do novih ostvarenja. Mi smo klub sa svojim držanjem i svojim prepoznatljivim načinom rada, i siguran sam da ćemo uspjeti u svojim nakanama, – zaključio je Jukić.

O stanju u klubu progovorio je i kapetan momčadi Antonio Cvitanović:

– Dugo smo bez pravih utakmica, ali možemo biti zadovoljni startom u prvenstvu. Dolazi nam Kozala koju dobro poznajemo, ali unatoč svemu vjerujem da ćemo mi slaviti, – kazao je Cvitanović.

Trener Filip Romić naglasio je da je Kozala ostvarila dvije pobjede, ali i da vjeruje u svoje momke. Pobjeda u susretu s Kozalom bila bi pravi motiv za navijače da dođu popratiti utakmicu s Ribolom Kaštela.

U dobrom ozračju rukometaši Metković Mehanike dočekuju momčad Kozale. Josip Bezer najavio je dobru utakmicu i pozvao navijače da ih podrže u subotu, 10. listopada u 19 sati.

Konferenciju za medije smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

BICIKLIZAM

Dalibor Talajić postao prvi licencirani trener biciklizma u županiji

Objavljeno prije

Unatoč pandemiji COVID-19, Hrvatska olimpijska akademija (HOA) je u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom (HBS) provela stručno osposobljavanje za trenere i trenerice biciklizma.

Program u trajanju od 308 sati uspješno je završilo 20 prijavljenih kandidata, a među istima bio je i predsjednik Biciklističkog kluba Metković Dalibor Talajić.

On je tako postao prvi osposobljeni trener biciklizama s područja Doline Neretve ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije