Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MOGU LI NAŠI RUKOMETAŠI NANIJETI PRVI PORAZ RIBOLI?

Metković Mehanika u nedjelju na svom terenu dočekuje vodeću Ribolu Kaštela

Objavljeno prije

Još su preostale dvije prvenstvene utakmice za rukometaše Metković Mehanike, prva u nedjelju u Metkoviću s vodećom momčadi lige Ribolom Kaštela, a zatim slijedi Kup utakmica u Župi dubrovačkoj s vodećim sastavom  Druge lige jug, RK Ardiaei u kojoj igraju redom bivši igrači premijer ligaša RKHM Dubrovnik, a u zadnjem kolu Metkovci gostuju u Crikvenici gdje će ih čekati igrači Mornara.

Pogledamo li dosadašnji učinak igrača Metković Mehanike, razvidno je da su na trećem mjestu s 13 bodova, a ispred njih su BM o7 s 14 bodova i Ribola Kaštela na prvom mjestu koja je zabilježila devet pobjeda u devet utakmica te sakupila 18 bodova.

S druge strane momčad trenera Željka Čaglja doživjela je dva poraza i jednom je igrala neodlučeno (Rovinj). Pet bodova nije mala razlika između dva nedjeljna takmaca, posebno stoga što su i Metkovci najavili bitke za ulazak u elitni razred hrvatskog rukometa, pa bi u nedjelju moglo biti dobrog rukometa i posebnog angažiranja svakog igrača Metković Mehanike.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Slušajte, moramo vrlo ozbiljno ući u utakmicu i pokušati doći do pobjede koja bi nam puno značila. Znamo koje elemente u našoj igri moramo popravljati i to radimo. Kad završi prvi dio natjecanja valja nam sjesti i vidjeti koliko smo napravili i što nam predstoji, – rekao je trener Metković Mehanike prof. Željko Čagalj koji se nada pobjedi u susretu s Kaštelanima.

ULTIMATE SPORTS GYM

UGYM predstavlja novi grupni trening za djecu ‘Fit Teen’

Objavljeno prije

Rezultati sistematskih pregleda djece u osnovnim i srednjim školama iz godine u godinu pokazuju porast deformiteta kralježnice, prsnog koša i nepravilne posture. Razlog tomu je nekoliko različitih faktora ali ponajviše sjedilački način života i smanjena tjelesna aktivnost.

Zbog svega navedenog, UGYM vam predstavlja novi grupni trening za djecu od 11 do 15 godina pod nazivom Fit Teen. Riječ je o vježbama snage, fleksibilnosti i koordinacije pokreta koje za cilj imaju poboljšanje motoričkih sposobnosti djece i stjecanje navike za tjelesnom aktivnošću.

Program vodi naša Jelena Dragović, fizioterapeut s 19 godina iskustva u radu s djecom s neurološkim poteškoćama te adolescentima s progresivnim oboljenjima kralježnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo sve zainteresirane na uvodni sat koji će se održati 3.10.2022. u 19:15h uz obvezno prisustvo jednog roditelja.

Pridružite nam se na treningu i obećavamo dobrom druženju.

Ultimate Sports Gym

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije