Ostanimo u kontaktu

NASTAVLJA SE PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠE

Metković Mehanika traži bodove u Crikvenici

Objavljeno prije

Rukometaši Metković Mehanike u prvom kolu prvenstva prošloga vikenda nesretno su izgubili bod, bolje reći odigrali su neodlučeno s Buzetom.

U subotu navečer u 19 sati, istrčat će u dvoranu u Crikvenici gdje će im domaćin biti Mornar Crikvenica. Igrači i jedne i druge momčadi nastojat će ostvariti pobjedu, a tko će imati više uspjeha znat će se po završetku.

Uglavnom, očekuje se vrlo borbena, ali ne samo borbena već i kvalitetna predstava rukometaša trenera Filipa Romića u čijoj momčadi igra nekoliko vrlo iskusnih i kvalitetnih igrača, a tu su i mlade snage koje su i u prošlom susretu dokazale svoje kvalitete.

Trener Romić nam je prije puta rekao:

– Znate već što govorim prije svake utakmice, dat ćemo sve od sebe, igrat ćemo borbeno i nadasve kvalitetno pa se stoga nadam i pozitivnom rezultatu. Naša je sreća što se vraća kapetan Cvitanović, i što su svi naši igrači u zadovoljavajućoj formi. Budemo li igrali kao većem dijelu susreta s Buzetom, vjerujem da možemo do pobjede, – vjeruje Romić.

Donosimo raspored ostalih susreta: Kozala-RK Balić & Metličić, Senj-H. Dragovoljac, Rudar-Karlovac, Trogir-Zadar 1954, Buzet-R.Kaštela.

BICIKLIZAM

Dalibor Talajić postao prvi licencirani trener biciklizma u županiji

Objavljeno prije

Unatoč pandemiji COVID-19, Hrvatska olimpijska akademija (HOA) je u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom (HBS) provela stručno osposobljavanje za trenere i trenerice biciklizma.

Program u trajanju od 308 sati uspješno je završilo 20 prijavljenih kandidata, a među istima bio je i predsjednik Biciklističkog kluba Metković Dalibor Talajić.

On je tako postao prvi osposobljeni trener biciklizama s područja Doline Neretve ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije