Ostanimo u kontaktu

METKOVSKI RUKOMETAŠI TRAŽE POBJEDU

Metković Mehanika s optimizmom dočekuje Split

Objavljeno prije

RK Metkovic Mehanika - RKHM Dubrovnik (7)

U nedjelju s početkom u 19 sati i 30 minuta u okviru osmog kola prvenstva rukometnih prvoligaša, Metković Mehanika na svom parketu ukrstit će sportska koplja s momčadi Splita  kojega je do proljetos vodio Metkovac Mario Bjeliš.

Njegovim, ali i odlaskom još nekolicine igrača raspala se igra Splićana pa su sukladno tomu splasnule i nekadašnje premijer-ligaške ambicije. S druge strane, Metković je u sedmom kolu prvi put u prvenstvu poražen u Biogradu pa trenutačno zauzima četvrto mjesto s deset bodova. Split se nalazi na 11 mjestu sa svega 2 boda. Ako prosuđujemo prema tim podacima, dalo bi se zaključiti da Metković kao domaćin ima više izgleda za pobjedu u odnosu na goste.

Informacije iz kluba Metković Mehanike jasno  kazuju da su igrači i struka spremni za dvoboj u nedjelju, uz napomenu da u momčadi domaćina neće nastupiti Smiljan Klovrat.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije