Ostanimo u kontaktu

OGLEDNA UTAKMICA S TS OTTERSWEIER

Metković Mehanika ostvarila drugu pobjedu protiv njemačkog kluba

Objavljeno prije

Rukometaši Metković Mehanike dvaput su u razmaku od nekoliko dana uspješno apsolvirali prijateljski susret s rukometašima TS Ottersweier iz Njemačke koji se nalaze na priprema u obližnjem Međugorju.

U prvom susretu Metkovci su pobijedili s 28:23, a u drugom u petak, s 26:20 (13:10).

Iako njemački sastav ne spada u elitni razred njemačkog rukometa, gosti su pokazali da znaju igrati. S druge strane domaći rukometaši uvježbavali su određene tehničke novitete kako u obrani tako i u napadu, jer uskoro počinje prvenstvo.

Najviše pogodaka za Metković postigli su Ćužić 6, Čule i Jurković po pet te Bezer 4.

Do početka prvenstva Metkovcima je preostala još jedna ogledna utakmica s Opuzenom.

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

U subotu se održava Memorijalna biciklijada ‘Igor Penava’

Objavljeno prije

U spomen na Igora Penavu u subotu 19. listopada u 11 sati iz Gradskog parka starta memorijalna biciklijada.

Biciklijada će prolaziti ulicama grada od Gradskog parka rutom: Ulica Hrvatskih iseljenika – biciklistička staza “Neretva” – Ulicom Andrije Kačića Miošića – Mobine – Petra Zoranića – Sportska ulica – Ante Starčevića – Ulica kralja Zvonimira i Dubrovačkom ulicom do Dubravice te nazad Ulicom Petra Krešimira IV. do polazišta.

Biciklisti koji su u boljoj formi nastavljaju s Dubravice u pravcu Kleka i Opuzena praveći počasni krug dolinom Neretve do Metkovića.

‘Naravno pozvani su i svi ostali koji su poznavali našeg Igora da nam se pridruže i naprave krug na biciklu prema svojim mogućnostima.’ – pozivaju iz Biciklističkog kluba Relaks.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije