CROSSFIT 20350

Metković dobio novi sportski sadržaj, svečano otvoren CrossFit centar

Objavljeno 11. kolovoza 2016. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Sport.

Svečano otvorenje CrossFit 20350

I Metković se upisao na globalnu CrossFit kartu, u Sportskoj ulici, u prizemlju Boćarskog doma otvoren je licencirani CrossFit centar. Inače sedmi u Hrvatskoj, metkovski centar, punog naziva CrossFit 20350 su otvorili Teo Gnječ i Igor Jelčić, a svečanu vrpcu je presjekao kum otvorenja, tehnički ministar MUP-a Vlaho Orepić.

Orepić je rekao kako se cijeli život bavi sportom, aktivno i kao trener karatea te da mu je iznimna čast i veliko zadovoljstvo biti kumom jednog ovako posebnog centra. Uz ministra Orepića prisutne je pozdravila i v.d. gradonačelnica Katarina Ujdur, istaknula je kako ona i nije baš neka sportašica, ali pozdravlja ideju te Centru i vodstvu želi uspješan rad.

CrossFit 20350 sa radom počinje iza blagdana Velike Gospe, 16. kolovoza. Cijena termina će ovisiti o treningu koji želite, premda, radilo se o individualnom treningu ili treningu u grupi cijena neće odstupati od ustaljenih standarda, odnosno biti će prilagođena za metkovski džep, – rekao nam je jedan od osnivača, Teo Gnječ, te pozvao sve građane da im se pridruže i osjete prednosti grupnog treniranja uz glazbu.

Inače američki proizvod, CrossFit je sport kojeg prvenstveno krasi community, povezanost. Mješavina je gimnastike, olimpijskog dizanja utega i kardiovaskularnih vježbi, a pokazao se kao najbolji funkcionalni trening na svijetu, kojeg su mahom prihvatili poznati svjetski klubovi.

Brojni zaljubljenici u fitness prisustvovali su otvorenju CrossFit 20350 centra, a za one koji nisu našli vremena donosimo kratku foto-galeriju…

Galerija

Autor: Dalibor Čutura

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari