Ostanimo u kontaktu

ULTIMATE FIGHT

Metkovac Ivan Vladimir u polufinalu Hrvatske MMA lige

Objavljeno prije

ultimat-fight-najava

Ultimate Fighter Ivan Vladimir iz Metkovića priprema se za polufinalni meč Hrvatske MMA lige koji će se održati u subotu, 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu.

ultimat-fight-ivan-vladimirDosad je ubilježio dvije pobjede i subotnji meč ga dijeli od finalne borbe za pojas prvaka Hrvatske MMA lige. Ivan se priprema u Zagrebu, gdje trenira u Croatian Combat Academy uz neke od najboljih hrvatski boraca, a i bivše UFC borce. Suparnik mu je Filip Pejić iz Zagreba, koji kao i on njeguje isti stil borbe, agresivan je i bez kalkulacija ide u razmjenu udaraca, tako da je nezahvalno govoriti tko je favorit.

ultimat-fight-maja-lovricTakođer Metkovka Maja Lovrić, koja trenutno radi kao trenerica Kettlebell Lifting-a u Crossfit dvorani, još je aktivna natjecateljica u tom sportu. Maja se trenutno priprema za natjecanje u Bjelovaru, a prije dvije godine nastupila je u Litvi na Europskom i u New Yorku na Svjetskom prvenstvu. Napomenimo da je Kettlebell Lifting jedan od najtežih sportova na svijetu i osim izuzetne fizičke spreme potrebna je i strahovita mentalna izdržljivost.

Impresivna je činjenica da njih dvoje sami pronalaze sredstva za financiranje treninga i putovanja, stoga mi možemo samo nadodati – “Sponzori, što čekate?“.

Polufinalni meč prenositi će NovaTV i Eurosport, a izravno ga možete pogledati na Oyo.hr u subotu 7. rujna sa početkom u 21 sat.

Najčitanije