Ostanimo u kontaktu

RUKOMET

Mate Volarević u talijanskoj rukometnoj reprezentaciji

Objavljeno prije

Stranica vidonjac.com objavila je divnu vijest da je Mate Volarević dobio poziv za igru u talijanskoj rukometnoj reprezentaciji. Vijest sa stranice prenosimo u cijelosti:

U jednom od najljepših gradova u Italiji (Trstu) ove godine igralo se rukometo natjecanje “Coppa Italija” koje se igra na sistem četvrtfinala, polufinala i finala. SSV Bozen u kojem igra naš sumještanin Mate Volarević iz Pruda u četvrtfinalu su pobjedili Ssv Brixen, u polufinalu velikog rivala ekipu “Conversano” te u finalnoj utakmici ekipu “Presano” od kojih su prije godinu dana bili poraženi u finalu. Između svega treba izdvojti da su tom uspjehu pridonijeli naši hrvati Dean Turković koji je proglašen MVP turnira i Mario Sporčić, dok je desna ruka svojoj ekipi SSV Bozen bio naš Mate Volarević koji je nakon 3 dana i 3 utakmice imao 49.5% obrana što je u rukometu pomalo nemoguće.

Jučer, 20. ožujka stigla je još jedna lijepa vijest: naš Mate Volarević dobio je poziv od talijanske reprezetacije i pridružit će im se na okupljanju 4.travnja gdje imaju pripreme 10 dana i nakon toga igraju kvalifikacije za europsko prvenstvo 2020.

SU NERETVA RUN & SCM

Lukrecija Krstićević i Ivan Bulić najbrži u 2. kolu Noćne neretvanske lige trčanja

Objavljeno prije

Jučer, 14. srpnja održano je 2. kolo Noćne neretvanske lige trčanja u Gradskom parku.

Trčale su se utrke u kategorijama: djeca do 8 godina, djeca od 9 do 15 godina i odrasli. Utrka za odrasle je bila dvokružna, trčala su se dva kruga: Lučki Most – Šetalište 116. brigade (okret 1) – Lučki most (okret 2) – Šetalište 116. brigade (okret 3).

U kategoriji odraslih najbrži su bili Lukrecija Krstičević i Ivan Bulić.

Donosimo vam video zapise dječjih utrka i galeriju cijelog događaja:

Noćna neretvanska liga trčanja – djeca između 9 i 15 godina

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 14 juillet 2019

Noćna neretvanska liga trčanja – djeca do 8 godina

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 14 juillet 2019

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije