Ostanimo u kontaktu

RUKOMET

Mate Volarević u talijanskoj rukometnoj reprezentaciji

Objavljeno prije

Stranica vidonjac.com objavila je divnu vijest da je Mate Volarević dobio poziv za igru u talijanskoj rukometnoj reprezentaciji. Vijest sa stranice prenosimo u cijelosti:

U jednom od najljepših gradova u Italiji (Trstu) ove godine igralo se rukometo natjecanje “Coppa Italija” koje se igra na sistem četvrtfinala, polufinala i finala. SSV Bozen u kojem igra naš sumještanin Mate Volarević iz Pruda u četvrtfinalu su pobjedili Ssv Brixen, u polufinalu velikog rivala ekipu “Conversano” te u finalnoj utakmici ekipu “Presano” od kojih su prije godinu dana bili poraženi u finalu. Između svega treba izdvojti da su tom uspjehu pridonijeli naši hrvati Dean Turković koji je proglašen MVP turnira i Mario Sporčić, dok je desna ruka svojoj ekipi SSV Bozen bio naš Mate Volarević koji je nakon 3 dana i 3 utakmice imao 49.5% obrana što je u rukometu pomalo nemoguće.

Jučer, 20. ožujka stigla je još jedna lijepa vijest: naš Mate Volarević dobio je poziv od talijanske reprezetacije i pridružit će im se na okupljanju 4.travnja gdje imaju pripreme 10 dana i nakon toga igraju kvalifikacije za europsko prvenstvo 2020.

U SPOMEN NA 12 UBIJENIH REDARSTVENIKA U BOROVU SELU

Krenuo drugi Memorijalni biciklistički maraton Prevlaka – Vukovar

Objavljeno prije

U organizaciji Udruge veterana 4. gardijske brigade DNŽ i Biciklističkog kluba Metković jutros je s Prevlake krenuo drugi po redu Memorijalni biciklistički maraton Prevlaka – Vukovar (Ilok).

Maraton se vozi u spomen na 12 mučki ubijenih redarstvenika u Borovu Selu 2. svibnja 1991. godine. Samim maratonom spajaju se dvije najudaljenije točke u Republici Hrvatskoj – Prevlaka i Ilok. Prioritet ovog maratona je promicanje Domovinskog rata, kao i spomen na one koji su položili svoje živote na oltaru Domovine.

Duljina maratona je oko 1000 km i vozi se u 7 etapa (dana) preko teritorija RH od 26. travnja do 02. svibnja 2019.

-26.04.2019.g. etapa Prevlaka-Metković
-27.04.2019.g. etapa Metković – Knin
-28.04.2019.g. etapa Knin – Slunj
-29.04.2019.g. etapa Slunj – Hrvatska Kostajnica
-30.04.2019.g. etapa Hrvatska Kostajnica – Đakovo
-01.05.2019.g. etapa Đakovo – Ilok – Vukovar
-02.05.2019.g. sudjelovanje na mimohodu u Borovu selu  

Predviđeni dolazak u Metković je danas, 26. travnja oko 17 sati gdje je planirano paljenje svijeća kod spomenika poginulim braniteljima.

Nastavi čitati
HDZ – Čestitka

Najčitanije