Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI RUKOMETNI KLUB METKOVIĆ

Mate Nikolić Pinc, dugogodišnji trener i predsjednik ŽRK Metković podnio neopozivu ostavku

Objavljeno prije

Mate Nikolić Pinc, dugogodišnji trener i predsjednik Ženskog rukometnog kluba Metković u utorak, 13. ožujka, podnio je neopozivu ostavku.

Kao razlog svog odlaska Nikolić navodi potrošenost u borbi za bolji status Kluba u društvu, kao Predsjednik i član UO Sportske zajednice grada Metkovića, i narušeno zdravlje te žali što nije uspio u borbi kada je u pitanju diskriminacija i neravnopravnost spolova u sportu.

Povodom ostavke njihovog dugogodišnjeg predsjednika iz ŽRK Metković su priopćili:

Nažalost, naš dugogodišnji predsjednik i rukometni djelatnik, večeras je podnio neopozivu ostavku.
I nakon sinoćnjeg dužeg sastanka u klubu, nakon što ju je ranije najavljivao, ostao je pri svojoj odluci i podnio ostavku.

Želimo mu dobro zdravlje, a na ljudima u klubu i onima vezanima uz klub, ostaje težak zadatak izostanak g.Nikolića, nadoknaditi, opstati i napredovati.

Hvala predsjedniče na svemu učinjenom za ŽRK Metković i ženski rukomet općenito.

ŽNK NERETVA U PRVOM KOLU GOSTUJE U ČAKOVCU

Igračice Neretve nikad nisu izgubile u susretima s Katarinom Zrinskom

Objavljeno prije

Autor

U nedjelju počinje prvnenstvo u 1. HNLŽ u kojemu već nekoliko sezona sudjeluje i ŽNK Neretva iz Metkovića, a koja u prvom kolu gostuje u Čakovcu gdje se sastaje s ŽNK Katarina Zrinski.

U tri prvoligaške sezone Metkovke ne znaju za poraz u susretima s kolegicama iz Čakovca. Na domaćem terenu su igračice Neretve slavile s visokim pobjedama, a na gostovanjima su ostvarile tri puta neodlučene ishode (0:0, 0:0 i 2:2).

To bi moglo značiti da Neretva može održati tradiciju nepojedivosti, ali u nogometu kad-tad može doći i do prekretnice.

ŽNK Neretvu napustila je Ana Bakalar (ŽNK Split), Katarina Ljubić nije u kadru zbog posla, Merima Tanović ima sportske obveze na teriroriju BiH, a Jopsipa Jurković neće nastupiti zbog žutih kartona.

Kostur ekipe je od ranije poznat pa ćemo i u novoj sezoni gledati vratarku Jelenu Kešina, neumornu Mariju Herceg, energičnu Dugandžić, Ninu Mijoč i druge poznate igračice Neretve. Dodajmo da je uprava kluba za novog (starog) trenera angažirala Antu Markotu, dok će donedavni prvi trener Duško Mijoč njegov prvi pomoćnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije