Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI RUKOMETNI KLUB METKOVIĆ

Mate Nikolić Pinc, dugogodišnji trener i predsjednik ŽRK Metković podnio neopozivu ostavku

Objavljeno prije

Mate Nikolić Pinc, dugogodišnji trener i predsjednik Ženskog rukometnog kluba Metković u utorak, 13. ožujka, podnio je neopozivu ostavku.

Kao razlog svog odlaska Nikolić navodi potrošenost u borbi za bolji status Kluba u društvu, kao Predsjednik i član UO Sportske zajednice grada Metkovića, i narušeno zdravlje te žali što nije uspio u borbi kada je u pitanju diskriminacija i neravnopravnost spolova u sportu.

Povodom ostavke njihovog dugogodišnjeg predsjednika iz ŽRK Metković su priopćili:

Nažalost, naš dugogodišnji predsjednik i rukometni djelatnik, večeras je podnio neopozivu ostavku.
I nakon sinoćnjeg dužeg sastanka u klubu, nakon što ju je ranije najavljivao, ostao je pri svojoj odluci i podnio ostavku.

Želimo mu dobro zdravlje, a na ljudima u klubu i onima vezanima uz klub, ostaje težak zadatak izostanak g.Nikolića, nadoknaditi, opstati i napredovati.

Hvala predsjedniče na svemu učinjenom za ŽRK Metković i ženski rukomet općenito.

NOVI TRENER PREUZEO NERETVU

Ivan Bubalo je novi trener Neretve

Objavljeno prije

Autor

Foto: Bljesak.info

Nakon odlaska trenera Damira Borovca, u ponedjeljak je UO NK Nertva odlučio da će metkovskog trećeligaša voditi Ivan Bubalo, donedavno trener drugoligaša Solina.

Ranije je dvije sezone bio član stručnog stožera HŠK Zrinjski iz Mostara, a samostalno je vodio NK Branitelj.

Očito je da je UO Neretve uvidio ozbiljnost trenutačnog stanja i položaja na ljestvici, osobito nakon poraza od 3:0 u Blatu u utakmici sa Zmajem, pa se odlučio na rekonstrukciju stručnog stožera.

U dosadašnjem dijelu prvenstva Neretva  je ostvarila samo tri pobjede, igrala je u ritmu srijeda-nedjelja zbog korone, a ljetne pripreme su upravo zbog samoizolacije bile od male koristi.

Stoga je pred novim trenerom velika zadaća kako osvježiti momčad i već u subotu s Uskokom pokazati kako će Neretva izgledati u budućnosti.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije