Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI RUKOMETNI KLUB METKOVIĆ

Mate Nikolić Pinc, dugogodišnji trener i predsjednik ŽRK Metković podnio neopozivu ostavku

Objavljeno prije

Mate Nikolić Pinc, dugogodišnji trener i predsjednik Ženskog rukometnog kluba Metković u utorak, 13. ožujka, podnio je neopozivu ostavku.

Kao razlog svog odlaska Nikolić navodi potrošenost u borbi za bolji status Kluba u društvu, kao Predsjednik i član UO Sportske zajednice grada Metkovića, i narušeno zdravlje te žali što nije uspio u borbi kada je u pitanju diskriminacija i neravnopravnost spolova u sportu.

Povodom ostavke njihovog dugogodišnjeg predsjednika iz ŽRK Metković su priopćili:

Nažalost, naš dugogodišnji predsjednik i rukometni djelatnik, večeras je podnio neopozivu ostavku.
I nakon sinoćnjeg dužeg sastanka u klubu, nakon što ju je ranije najavljivao, ostao je pri svojoj odluci i podnio ostavku.

Želimo mu dobro zdravlje, a na ljudima u klubu i onima vezanima uz klub, ostaje težak zadatak izostanak g.Nikolića, nadoknaditi, opstati i napredovati.

Hvala predsjedniče na svemu učinjenom za ŽRK Metković i ženski rukomet općenito.

ŽUPA DUBROVAČKA

ONK Metković u derbiju izborio jedan bod

Objavljeno prije

Autor

U derbi utakmici 18. kola Prve županijske lige, nogometaši ONK Metković gostovali su kod Župe dubrovačke gdje su igrali neodlučeno 1:1 i tako se vratili u Metković s jednim bodom. Metković je u susretu sa Župom zaigrao puno bolje nego u nekim prethodnim utakmicama, a posebnu pažnju njegovi igrači usmjerili su na obrambene zadaće. Međutim, nisu zanemarivali ni kretanje prema vrataru domaćih. Ipak, domaći su prvi mogli povesti u 15. minuti. Međutim, kazneni udarac s 11 metara kojega je izveo Kajba, uspješno je obranio mladi Ivan Šiljeg koji je prvi put u nedostaku vratara čuvao vrata svoga kluba.

Na odmor se otišlo s 0:0, a u 47. minuti Župa je stigla do prednosti od 1:0 zahvaljujući strijelcu Lekaju. Poravnao je Mijoč na 1:1, a nakon toga vođena je žestoka bitka za svaku loptu s naznakom da su Metkovci pokazali karakter, odlučnost, znanje i energiju da ne samo sačuvaju taj jedan bod već da osvoje 3.

Vratili su se s jednim, ali vrijednim bodom te su i nadalje na petom mjestu s 32 boda.

Gusar iz Komina kod kuće je odigrao 3:3 s Hajdukom 1932. Na prvo mjesto ponovo se vratila Croatia koja ima 41 bod, dok je na drugom mjestu Župa dubrovačka s 40 bodova.

Nastavi čitati
ZADRUGA BRANITELJA GORAČIĆI – Čestitka

Najčitanije