PRVO MJESTO U JUŽNOJ SKUPINI

Markica Dodig mlade boćare županije doveo do završnice boćarskog prvenstva u Rijeci

Objavljeno 31. ožujka 2018. u kategorijama: Boćanje, Dubrovačko-neretvanska županija, News, Sport.

Mladi boćari Dubrovačko-neretvanske županije

Završnica Boćarskog prvenstva Hrvatske za juniore održat će se od  4. do 5. travnja u Rijeci, a među osam sastava koji su izborili put na završnicu nalazi se i sastav Dubrovačko-neretvanske županije čiji je voditelj i trener Metkovac Markica Dodig, a kojemu asistira Luka Hendić.

Mladi boćari naše županije osvojili su prvo mjesto u Južnoj skupini Prve juniorske boćarske lige Hrvatske i s tim kapitalom stekli su pravo sudjelovanja u završnici u Rijeci.

Prije odlaska u Rijeku mladi boćari su pod stručnim nadzorom Dodiga i  Hendića neko vrijeme vježbali u Metkoviću. Te je pripeme voditelj Markica Dodig ocijenio uspješnima.

-Na okupljanju i na pripremama u Metkoviću bilo je 12 igrača iz svih županijskih klubova. Samtram da su selekcija i pripreme obavljeni više nego uspješno pa u Rijeku odlazimo s neskrivenim  optimizmom i željom da osvojimo prvenstvo Hrvatske. To bi po mom mišljenju bio novi impuls u animiranju mladih za bavljenje boćanjem, a potom i za nove uspjehe seniorskih ekipa – kazao nam je Dodig.

Pero Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari