Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

ŠŠD 'PREDOLAC'

Nogometaši OŠ Stjepana Radića županijski prvaci u malom nogometu

Objavljeno prije

Malonogometna ekipa Predolac OŠ Stjepana Radića

Nakon što su u veljači osvojili prvo mjesto na Međugradskom natjecanju za Skupinu Neretva, učenici OŠ Stjepana Radića, članovi Školskog športskog društava Predolac pod vodstvom Borisa Brčića, prof. osvojili  su i prvo mjesto na Županijskom natjecanju  i  tako postali županijski prvaci u malom nogometu, popularnije zvanom futsalu. Naši su učenici ostvarili dvije uvjerljive pobjede te tako izborili nastup na Regionalnom natjecanju u Zadru.

U Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, gdje se održavalo Županijsko natjecanje, nastupile su četiri malonogometne ekipe, pobjednici u svojim skupinama. Uz OŠ Stjepana Radića, natjecali su se učenici iz  OŠ Marina Držića iz Dubrovnika, OŠ Mokošica iz Dubrovnika te OŠ Blato iz Blata na Korčuli. Pehar za ekipu OŠ Stjepana RadićaU polufinalu snage su odmjerili učenici OŠ Stjepan Radića i OŠ Mokošica gdje je OŠ Stjepana Radića slavila s uvjerljivih 4:0. U drugoj polufinalnoj utakmici između OŠ Marina Držića i OŠ Blato, pobjedu su odnijeli Korčulani s rezultatom 1:2.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Veliko finale, između OŠ Stjepana Radića  i OŠ Blato završava pobjedom naših s 3:1.  Pehar tako ide OŠ Stjepana Radića, a mi našim nogometašima i njihovom treneru Borisu čestitamo sa željama da i na Regionalnom natjecanju budu jednako uspješni.

Za ekipu OŠ Stjepana Radića nastupili su: Filip Sučić, 7.c, Slaven Pavlović, 7.c, Toni Žderić, 7.d, Marin Brečić, 8.e, Mateo karan, 8.a, Duje Doko, 8.e, Maksim Šiljeg, 8.e, Ivan Bulum, 8. e, Duje Bokan, 8.a, Karlo Šutalo, 8.b, Ante Jurković8.e,Antonio Pezo, 8.e, Neven Kežić, 8.e; voditelj: Boris Brčić, prof.

Sveznalica 7400xXpx

 

ŽUPANIJSKI CENTAR 112

Obavezna zimska oprema! Donosimo dnevno izvješće za područje Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

Snijeg na cesti, zimski uvjeti

Sukladno informacijama koje smo zaprimili i koje su nam dostupne, dostavljamo vam dnevno izviješće o posebno izdvojenim događajima za područje Dubrovačko-neretvanske županije za protekla 24 sata  i to kako slijedi:

Obavezna je zimska oprema na motornim vozilima, a promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na cestama:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
 • A1 između čvora Prgomet i naplate Karamatići
 • A10 između čvora Ploče i naplate Čarapine
 • DC8 Gradac-čvor Čeveljuša-Opuzen-GP Klek
 • DC9 GP Metković-Opuzen-DC8
 • DC62 Veliki Prolog-Metković
 • DC425 čvor Karamatići (A1)-čvorište Čeveljuša
 • ŽC5203 Dobroselo-Brotnja-Otrić
 • županijske ceste na području Metkovića (ŽC6220 Ploče A1, Žc 6279 Klek Badžula, Žc 6208 Vrgorac – Staševica, Žc 6276 Mali prolog-Karamatići –Ploče)

Snijega ima na području Pelješca i dijela Konavala. Dubrovnik ceste javljaju da su sve  ceste posute i prohodne.

METEOROLOŠKE PRILIKE:

Sveznalica 7400xXpx

Upozorenje

Na južnom i manjem dijelu srednjeg Jadrana ujutro mjestimični udari SE i S, a noću posvuda NE i N vjetra, 35-45 čvorova. Mjestimice nevere.

Stanje

Ciklonalno polje nad Jadranom i srednjem Sredozemljem sporo će se popunjavati.

Vremenska prognoza za sljedeća 24 sata, vrijedi do: 10.01.2019 u 06 sati

Južni Jadran

Vjetar SE i S, ponegdje uz obalu E, 10-20, prijepodne mjestimice do 28 čvorova, poslijepodne će postupno okretati na NE i NW 10-20 čvorova. More 3-4. Vidljivost 10-20 km. Oblačno, ponegdje kiša ili pljusak, uz obalu i snijeg, a navečer djelomično razvedravanje.

PROMET  

CESTOVNI PROMET

Privremena prometna regulacija:

 • zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence uz semafore;
  uz privremenu regulaciju prometa vozi se na Jadranskoj magistrali (DC8):
 • jednim prometnim trakom naizmjenično uz regulaciju semafora kod Slanog, te zračna luka Čilipi gdje se četri puta tjedno u vremenu od 12:00-16:00 sati po deset minuta biti zatvorena cesta osim i uoči nedjelje i blagdana.
 • zbog uređenja raskrižja Banja i Majkovi u mjestu Slano;
 • na 26+100 do 26+400, dionica 27 zbog nastavka radova na kolnom prilazu državne ceste DC8 Štikovica od 07.siječnja do 30. travnja 2019. Povremeno postavljanje semafora radi regulacije prometa.
 • do 31.01.2019.god od 07-16 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionici Petlja Ilijina glavica-Orsula-Dubac vozit će se uz privremenu regulaciju semaforima.

GRANIČNI PRIJELAZI

– Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina (zbog radova);

– Na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima (zbog radova). Do 30.04.2019. dva puta tjedno, od 13:00 do 17:00 sati (na 20 minuta) prekidat će se promet zbog građevinskog miniranja;

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije