Ostanimo u kontaktu

17. OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA ŽUPANIJE

Mališani iz Metkovića podigli pobjednički pokal

Objavljeno prije

Dječji vrtić Metković, Olimpijada dječjih vrtića

Stigli su sa svih strana u Blato. Bilo ih je ukupno trinaest. Više od 400 mališana ‘okupiralo’ je travnjak Blatskog športskog kluba Zmaj te sudjelovalo na 17. izdanju Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko neretvanske županije.

Natjecali su se mališani, kao i proteklih šesnaest izdanja, u četiri atletske discipline te u malom nogometu. Na kraju su vrijedni organizatori na čelu sa Zajednicom športa Dubrovačko neretvanske županije zbrojili sva dostignuća te proglasili najbolje, a najbolji je, ne prvi put – Dječji vrtić Metković. Skupio je 22 boda, bod više od Župe dubrovačke. Treće mjesto u ukupnom poretku podijelili su s po 19 bodova Pčelica i Ploče…

Održana je i utrka teta. Trofej Fair play je pripao Blatu, domaćinu natjecanja, a iduće godine će 18. izdanje Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko neretvanske županije ugostiti vrtić Ston na obnovljenom igralištu SOŠK-a na Batali.

Piše: Tonči Vlašić / Foto: Željko Tutnjević/ Izvor: Dubrovački Vjesnik

BLIŽI SE OTVORENJE

Već danas rezervirajte svoj termin u Svadbenom salonu hotela President Čapljina

Objavljeno prije

Svadbeni salon hotela President Čapljina bliži se otvorenju, a Vi svoj termin za svečanu večeru, jedan od najljepših dana u životu možete rezervirati još danas, jer s Vama smo već od 1. svibnja!

Radovi se bliže kraju, vrijedno radimo na svakom detalju kako bismo Vam za manje od tri mjeseca u punom sjaju predstavili ekskluzivni i najmoderniji svadbeni salon hotela President. Prelijepi ambijent, vrhunska oprema, ljubazno osoblje, bogat izbor hrane i pića osigurat će da se dan Vašeg vjenčanja dugo pamti.

Planirajte skup svatova u našem restoranu, smjestite vaše goste u luksuzno opremljene sobe i apartmane, jer smo za Vas organizirali sve na jednom mjestu.

Obratite nam se s punim povjerenjem, na dolje navedene kontakte, ili nas posjetite na društvenim mrežama Facebook ili Instagram profil Hotel President Čapljina.

Kontakti

mob: +387 63 047 047
mob: + 387 63 399 299
mail: info@hotel-president.ba

Hotel President Čapljina

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije