Ostanimo u kontaktu

VRIJEDNA DONACIJA

Makarani ONK Metkoviću darovali 500 stolica za tribine

Objavljeno prije

Vrijedna donacija za ONK Metković, HRNK Zmaj i Gradski Sportski Centar iz Makarske poklonili 500 stolica za tribine igrališta s desne strane grada.

Tom prilikom iz ONK Metkovića zahvaljuju:

– Zahvaljujemo HRNK Zmaj Makarska i Gradski Sportski Centar Makarska na vrijednoj donaciji stolica (preko 500 komada) koje od nedavno krase tribinu našeg stadiona!
Posebna zahvala gospodi Joško Kosović i Dražen Nemčić te našem Metkovcu Peri Talajiću koji je najzaslužniji za realizaciju ovog projekta, – zahvalili su se.Onkovci

Nakon postavljanja, u organizaciji Ustanova za sport i kulturu Metković, ukupni kapacitet sjedećih mjesta broji 400 stolica.

BICIKLIZAM

Dalibor Talajić postao prvi licencirani trener biciklizma u županiji

Objavljeno prije

Unatoč pandemiji COVID-19, Hrvatska olimpijska akademija (HOA) je u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom (HBS) provela stručno osposobljavanje za trenere i trenerice biciklizma.

Program u trajanju od 308 sati uspješno je završilo 20 prijavljenih kandidata, a među istima bio je i predsjednik Biciklističkog kluba Metković Dalibor Talajić.

On je tako postao prvi osposobljeni trener biciklizama s područja Doline Neretve ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije