Ostanimo u kontaktu

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

Luka Volarević – Luše zlatni u Vela Luci

Objavljeno prije

Biciklistički klub Metković

U subotu je u Vela Luci održan Vela Luka outdoors rekreativni MTB Maraton u organizaciji biciklističkog kluba Timun, HGSS-a, HPD Mareta, a uz potporu TZ Vela Luka i općone Vela Luka.

Preko 100 biciklista natjecalo se na stazi dugoj 28 km koja je u kombinaciji makadama i asfalta vodila kroz maslinike i prekrasne morske uvale i plaže.

Nakon završetka utrke i proglašenja najboljih pojedinaca domaćini su za sve natjecatelje i posjetitelje organizirali bogati zabavni program koji je trajao do jutarnjih sati.

Veliki uspjeh ostvario je Luka Volarević – Luše osvojivši zlatnu medalju u kategoriji 50+, dok je Dalibor Talajić, unatoč odličnom 6. mjestu u ukupnom poretku, zauzeo 4. mjesto u svojoj kategoriji 30-40. Od ostalih članova BK Metković Marko Krvavac kroz cilj je prošao kao 29., a Matko Medak 45.

 

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije