Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Luciji Utovac i Duji Mihaljeviću zlato, još 2 srebra i 2 bronce s Grand prixa Montenegro

Objavljeno prije

Na izrazito jakom međunarodnom klupskom turniru Grand Prix Montenegro, na kojem je nastupilo 49 klubova iz 10 država sa 722 natjecatelja, Karate klub Metković nastupio je sa 7 natjecatelja u 8 kategorija.

Medalje su osvojili:

DUJE MIHALJEVIĆ zlato U 14 -55 kg

LUCIJA UTOVAC, zlato kadetkinje +54 kg

FALAK VINKO, srebro juniori -68 kg

EMA VIDOVIĆ, srebro juniorke -59 kg

LINA ŠUTIĆ, bronca juniorke + 59 kg

DUJE MIHALJEVIĆ, U 14 – 50 kg

Nastupili su još Petar Borovac, juniori -76 i Bruno Šutić, kadet – 57, ovaj put su ostali bez medalje. Borovac se plasirao nakon izgubljenog repasaža za broncu na 5. mjesto, a Šutić na 7.

Karate klub Metković sa svojim ekipom kadeta i juniora prije državnog prvenstva u Rijeci, 16/17.11.2019 nastupit će još na dva kontrolna turnira u Mostaru i Pločama, koji tradicionalno imaju mnogo natjecatelja.

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije