Ostanimo u kontaktu

ŽNK NERETVA

Lucija Borovac u kampu Real Madrida

Objavljeno prije

Foto: Facebook/ ŠKOLA Nogometa ŽNK Neretve

Foto: Facebook/ ŠKOLA Nogometa ŽNK Neretve

Da klub dobro radi s omladinskom školom potvrda je poziva Luciji Borovac, kapetanici pionirki u kamp velikog Real Madrida.

Lucija je jučer u jutarnjim satima krenula sa svojim ocem letom iz Zagreba za Madrid u Realov kamp.

Kako smo doznali od Lucije, u Madridu ostaje do 15. 1. 2018. godine, a boravak će provesti tako što će svaki dan imati po 2 treninga sa Realovim trenerima u Valdebebasu, Realovom centru za treninge, te će odigrati 2 utakmice sa momčadi iz Madrida.

Osim napornih treninga Lucija će prisustvovati utakmici prve momčadi Reala koji na Santiago Bernabeu dočekuje momčad Villareala, a osim utakmice imat će organizirano razgledavanje stadiona i posjet Realovom muzeju.

Sve igračice i uprava ŽNK Neretve Luciji žele ugodno putovanje i puno sreće na treninzima i utakmica, te da provede nezaboravne trenutke u Madridu. Lucija, sretno još jednom!

Škola nogometa ŽNK Neretve

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije