GRAND PRIX CROATIA

Laura Ćulum zlatna na međunarodnom karate turniru u Samoboru

Objavljeno 16. siječnja 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Karate, News, Sport.

Karate turnir Samobor, Laura Ćulum

Galerija

Laura Ćulum osvojila je zlatnu medalju u borbama na najjačem međunarodnom klupskom karate turniru u EU, Grand Prix Croatia Samobor, koji se od 13 do 15. siječnja održavao u Samoboru. Na turniru su nastupila 242 kluba sa ukupno 1875 natjecatelja iz 28 zemalja. Karate klub Metković u borbama je nastupio sa pet natjecatelja; Duje Mihaljević, Lucija Utovac, Laura Ćulum, Iva Vučić i Ante Krstičević.

Laura Ćulum, inače aktualna prvakinja države, prošavši 4 kola od 20 natjecateljica u svojoj kategoriji osvojila je zlato čime je pokazala da može ove godine konkurirati za nastup u dresu reprezentacije Hrvatske, u mlađem uzrastu na Balkanskom prvenstvu koje će se održati u Turskoj.

Pored Laure, dobrim su se pokazali i drugi natjecatelji kluba, Duje Mihaljević je prošao prvo kolo, Lucija Utovac izgubila u repasažnoj borbi za treće mjesto i Ante Krstičević koji je izgubio prvo kolo sa neriješenim rezultatom 2:2, ali je zbog prvog boda u borbi Talijan prošao dalje. Iva Vučić je izgubila prvo kolo također od natjecateljice iz Italije.

Sljedeći turnir na kojem će nastupiti Karate klub Metković je Kup Mimoza u Herceg Novom, Crna Gora.

Komentari