Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Laura Ćulum, Ante Dugandžić i Duje Mihaljević zlatni na Ploče Open 2015.

Objavljeno prije

Karate klub Metković - Ploče open 2015

Jučer, 17. listopada, u Pločama je održano Međunarodno klupsko natjecanje Ploče open 2015. na kojem je nastupio 21 klub sa 283 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Karate klub Metković nastupio je sa 19 natjecatelja, koji su osvojili 12 medalja, i u ukupnom poretku Klub je zauzeo 4. mjesto.

Zlatne medalje u borbama osvojili su: Laura Ćulum, Ante Dugandžić i Duje Mihaljević.

Srebra u borbama osvojili su: Ante Juračić, Ante Krstičević, Antonio Dominiković, Ante Leontić i Lucija Vištica.

Bronce u borbama osvojili su: Lucija Utovac, Ivan Batinović, Iva Vučić i Ema Vidović.

Nastupili su i Petra Vladimir, Ivan Jelinić, Ivana Jurković, Ante Penava, Marinela Perić i Sara Đukić ali ovaj put bez uspjeha.

Na natjecanju je sudila i sutkinja Anamarija Jakić, koja je donedavno bila aktivni član Karate kluba Metković, te se trenutno nalazi u Splitu, na visokom obrazovanju.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije