Ostanimo u kontaktu

NK OMLADINAC - ONK METKOVIĆ

Lastovo kao prilika za prvu gostujuću pobjedu

Objavljeno prije

mtk-oml

U nedjelju, 3. studenog ONK Metković ide u goste NK Omladincu na Lastovo gdje će tražiti prvu gostujuću pobjedu. Omladinac nije izrazito domaćinska ekipa, dok u gostima su itekako opasni, što su pokazali prošlo kolo u Krvavcu kada su bili nadomak preokreta protiv Maestrala. Metković s druge strane igra poprilično neuvjerljivo, slabo postižu golove, a obrana nije na nivou prošlosezonskih igara kada je Metković završio na 3. mjestu. Ove dvije momčadi se dosadašnjih godina nisu susretale, a pravdu će dijeliti sudac Zukić koji je ove sezone već oštetio Metković.

Idemo agresivno od prve minute, bez oklijevanja. Dosad nismo išli na Lastovo, ali ne sumnjam u uspjeh svoje momčadi. To što nam sude suci koji su nas već zakinuli mora nam biti samo dodatna motivacija, a nikako alibi” – izjavio je trener Metkovića Jozo Veraja.

Utakmica počinje u nedjelju u 13:30 sati, a tekstualni prijenos možete pratiti na facebook stranici ONK Metković.

Izvještava: Luka Gustin

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije