Ostanimo u kontaktu

UTRKE LAĐAMA

Lađarima Sv. Ilije Metković treći Lađarski kup grada Metkovića, Jerkovac drugi, Gusar iz Komina treći

Objavljeno prije

III. Lađarski kup grada Metkovića - UL Sv. Ilija Metković

Danas u 18 sati u Metkoviću ispod Lučkog mosta na Neretvi je startao III. Lađarski kup grada Metkovića. Kup se veslao u dvije utrke, prva je skupna u kojoj su sudjelovale sve ekipe, dok se druga veslala u parovima.

Najbolja ekipa u obje utrke, i ovogodišnji prvak Lađarskog kupa grada Metkovića je ekipa Sv. Ilija Metković. Drugoplasirana ekipa je UL Jerkovac, dok su treći ekipa Gusara iz Komina. Uz njih su još nastupili lađari Športske udruge Crni put, Juniori Jerkovca i ekipa veterana IV. Gardijske brigade.

Pobjednicima čestitamo, a i slobodno možemo reći da su ovom pobjedom lađari Sv. Ilije Metkovć pokazali zavidnu spremnost i priključiti ih među glavne favorite za osvajanje ovogodišnjeg Maratona lađa na Neretvi.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije