Ostanimo u kontaktu

LAĐARSKI KUP GRADA ZAGREBA

Lađari Zagreba prvi, Crni put drugi, Stablina treća

Objavljeno prije

Danas se na Jarunu u Zagrebu veslao Lađarski kup Grada Zagreba. Prvo mjesto odnijeli su lađari Zagreba, Crni put je drugi, a Stablina treća.

Lađari Crnog puta

Donosimo ukupni poredak:

1. UL Zagreb
2. UL Crni Put
3. UL Stablina
4. SU Argo Bjelovar
5. UL Sveti Ilija Metković
6. Hvatska ratna mornarica
7. HŠDO Bjelovar Šumari
8. UL Sisak
9. Veterani 4. Gardijske brigade
10.UL Gospa Karmelska Krvavac
11. Lađari općine Slivno
12. UONB Opuzen
13. Sveti Ilija 2 Metković
14. UL Jerkovac Metković
15. Vinkovački lađari

MAĐARSKI PARAOLIMPIJCI PRIPREMAJU SE U DOLINI NERETVE

Hungarian Para kajak-kenu tim u pripremama za paraolimpijske igre u Tokiju odabrao U-Gym Body Club

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Hungarian Para kajak-kenu tim ovih dana posjetio je dolinu Neretve gdje na Maloj Neretvi odrađuju svoje redovne proljetne pripreme. Pored priprema na vodi svoje kondicione vježbe odrađivali su i u Ultimate Sports Body clubu, gdje smo ih posjetili.

Tim se sastoji od trinaest članova među kojima su i srebreni olimpijac sa paraolimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016. godine Suba Róbert te Rozbora András zlatni sa natjecanja u Moskvi 2014. godine. Njihov trener Róbert Weisz u kratkom razgovoru nam je istaknuo kako se tu nalaze u sklopu priprema za predstojeće paraolimpijske igre u Tokiju. Imaju već tri predstavnika koji su ušli u konkurenciju dok drugi još rade na kvalifikacijama:

– Svakog proljeća ili jeseni na pripreme idemo u jednu od mediteranskih zemalja, bilo Španjolsku, Italiju ili Hrvatsku. Ovog puta izabrali smo Opuzen i Malu Neretvu. Mjesto je jako dobro za naše pripreme, klima i stanje vode nam pruža brojne mogućnosti, a i cijela regija je prelijepa. Kao tim smo prvi put ovdje, iako sam ja već bio sa drugim timom prije dvije godine na europskom kajak-kanu prvenstvu. – rekao je Weisz te dodao da je radi koronavirusa u Mađarskoj sve zatvoreno.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije