Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

PLOV METKOVIĆ - KOTOR

Lađari sv. Ilije preveslali preko pola puta, sretno stigli u Slano

Objavljeno prije

Kako nas je obavijestio predsjednik Udruge lađara sv. Ilija Metković, Dalibor Obradović, u svom poduhvatu na putu do Kotora lađari su danas sretno stigli u Slano. Uprkos nevremenu koje ih je zadesilo, današnji dan je prošao bez problema, a završetkom rute od Korčule do Slanog preveslali su preko pola puta.

Kako je istaknuo Obradović, nevera je i njih zadesila. Lađu su nakratko sklonili u brod Krka, nakon čega su nastavili veslanje do Slanog, gdje će prenoćiti u hotelu. Također napominje da uz lađare sv. Ilije vesla i dio ekipe Hrvatske ratne mornarice, koji su im u svakom trenutku na raspolaganju.

Sutra je malo laganiji dan, vesla se iz Slanog za Dubrovnik, te iz Dubrovnika za Cavtat, što je ruta duga 40-ak kilometara.

Podsjetimo, lađari sv. Ilije iz Metkovića u srijedu su krenuli na četverodnevnu avanturu lađom od Metkovića do Kotora, dugu 280 kilometara.

NAJMLAĐE KATEGORIJE DJEVOJČICA I DJEČAKA

ONK Metković i ŽNK Neretva odigrali prijateljsku utakmicu najmlađih uzrasta

Objavljeno prije

U utorak su na umjetnoj travi igrališta ONK Metković odigrane prijateljske utakmice najmlađih kategorija ONK Metković i ŽNK Neretva.

U samom dogovoru za utakmice rezultat je bio u drugom planu, važno je bilo druženje, igra i zabava dječaka i djevojčica ova dva kluba koja imaju odličnu suradnju od samih početaka.

Osnivač ŽNK Neretva, Neven Majić karijeru je završio na Štruvinom, a ove mlade nade Onk i Žnk tek su je započele.

Najmlađe Neretvine članice dočekali su legenda ONK Metković Marin Jelčić Mara, predsjednik Ivica Kaleb, članovi uprave kluba i treneri u školi nogometa.

Ovom utakmicom ŽNK Neretva uveličala je slavlje prvaka 1. ŽNL Dubrovačko neretvanske, – stoji na kraju dopisa ŽNK Neretva uz čestitke Upravi i stručnom stožeru ONK Metković od Petre Gustin, Ante Borasa, Matee Suton i Duje Tolja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije