Ostanimo u kontaktu

UDRUGA LAĐARA CRNI PUT NA JARUNU

Lađari Crnog puta sudjelovali na utrkama u Zagrebu

Objavljeno prije

UL i SU Crni put

Foto: fb UL Crni put

Dana 30. svibnja na Jarunu u Zagrebu održano je Otvoreno prvenstvo grada Zagreba i 14. međunarodna memorijalna utrka “Matija Ljubek”, te međunarodna utrka u Dragonboat-u.

Ove godine su nastupile i dvije ekipe iz Metkovića, UL Crni Put i SU Crni Put. Osim ekipa Crnog Puta, u završnoj utrci su nastupile i ekipe Nagykanizsa (HUN) i ekipa MP 5 Pitomača (ex Bjelovar Express).

Ekipa UL Crni put ostvarila je odličan rezultat osvojivši 1. mjesto u jakoj konkurenciji.

Konačan poredak utrke:
1. UL Crni Put – 59,65
2. Nagykanizsa – 1.01,10
3. MP 5 Pitomača – 1.08,49
4. SU Crni Put – 1.12,94

Crni put na Jarunu

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. Riječ je o dvije ženske osobe iz Dubrovnika (za jednu utvrđena ep. veza) i jednoj ženskoj osobi iz Konavala (utvrđena ep. veza).

Izliječeno je 16 osoba: 13 iz Dubrovnika, dvije iz Metkovića te jedna iz Stona.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 19 osoba pozitivnih na koronavirus. U posljednja 24 sata obrađeno je 149 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 18 244 uzorka.

U samoizolaciji je 812 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 89 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije