Ostanimo u kontaktu

UDRUGA LAĐARA CRNI PUT NA JARUNU

Lađari Crnog puta sudjelovali na utrkama u Zagrebu

Objavljeno prije

UL i SU Crni put

Foto: fb UL Crni put

Dana 30. svibnja na Jarunu u Zagrebu održano je Otvoreno prvenstvo grada Zagreba i 14. međunarodna memorijalna utrka “Matija Ljubek”, te međunarodna utrka u Dragonboat-u.

Ove godine su nastupile i dvije ekipe iz Metkovića, UL Crni Put i SU Crni Put. Osim ekipa Crnog Puta, u završnoj utrci su nastupile i ekipe Nagykanizsa (HUN) i ekipa MP 5 Pitomača (ex Bjelovar Express).

Ekipa UL Crni put ostvarila je odličan rezultat osvojivši 1. mjesto u jakoj konkurenciji.

Konačan poredak utrke:
1. UL Crni Put – 59,65
2. Nagykanizsa – 1.01,10
3. MP 5 Pitomača – 1.08,49
4. SU Crni Put – 1.12,94

Crni put na Jarunu

OŠ STJEPANA RADIĆA

Humanitarna lutrija ‘Ne bacaj kamen – daj mi ruku’ u petak

Objavljeno prije

Humanitarna lutrija Ne bacaj kamen – daj mi ruku održat će se u prizemlju OŠ Stjepana Radića u petak, 13. prosinca 2019. u 17.30 umjesto na Trgu kralja Tomislava, kako je najavljeno u programu Prosinačkih svečanosti radi loše vremenske prognoze.

Sav prihod namijenjen je za terapijsku zajednicu „DOBRI OTAC“ iz Vrgorca i MARIJINE OBROKE (za gladne u Africi).

Ovom akcijom potaknuli smo naše učenike da prigodnim poklonima koje su prikupili za lutriju razviju empatiju prema potrebitima. Također smo ih poučili kako pomažući drugima stječu vještine za život i izgrađuju sebe za život u široj društvenoj zajednici.

Svi prisutni imat će priliku fotografirati se sa svetim Nikolom uz prekrasnu božićnu kulisu, osladiti se fritulama, kupiti džemove i sokove, pripremljene u našoj kuhinji, te prigodne rukotvorine izrađene u našoj školi.

Valja napomenuti da je svaka srećka dobitna! Jedna srećka iznosi simboličnih 15 kn za što možete osvojiti zaista bogate nagrade!

Radujemo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Aleksandra Lukić Skelić

Voditeljica školskog KUD-a i koordinatorica projekta

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije