Ostanimo u kontaktu

NAJBOLJI REZULTAT DO SADA

Lađari Stabline i Crnog puta Dragan Volarević i Matej Prnjić pobijedili na Pustolovnoj utrci u Čapljini

Objavljeno prije

Ovog vikenda održana je tradicionalna Pustolovna utrka Čapljina 2019., koja se svake godine održava krajem mjeseca lipnja. Sportskim događajem, odnosno triatlonom završena je manifesacija Lipanjske zore hrvatske Hercegovine.

Prvo mjesto osvojili su Dragan Volarević iz Pruda i Matej Prnjić iz Dračeva. Ova dva momka stazu su završili za 1 sat i 24 minute, što je ujedno i najbolji rezultat do sada.

Drugo mjesto osvojili su Nikola Bartolović i Filip Jakiša – vrijeme dolaska 1 sat, 28 minuta i 20 sekundi, a treće mjesto osvojili su Ilija Perić i Petar Mrvalj, a njihovo vrijeme dolaska 1 sat, 34 minute i 40 sekundi.

U razgovoru s Draganom i Matejom doznajemo kako je ovo prvi put da su se prijavili na Pustolovnu utrku.

”Prvi put smo se prijavili na Pustolovnu utrku, a došli smo zapravo da se družimo i zabavimo jer znamo dosta natjecatelja koji su nastupili. Svaki natjecatelj kada se prijavi teži tome da osvoji prvo mjesto ili da bude među pet ekipa, a nama je pošlo za rukom pa smo pobijedili. Utrka je bila zahtjevna i bilo je naporno, ali moramo biti sebični pa reći da smo dosta spremni pa nam je to pomoglo. Najteži dio utrke bila nam je vožnja biciklom jer se za to ne spremamo, a najlakši dio bilo je veslanje iz razloga što treniramo za dvije ekipe koje se natječu na Maratonu lađa, pa nam je ova utrka bila trening i uvertira u nadolazeći Maraton lađa”, ističu pozitivni Dragan i Matej.

Dragan i Matej veliku zahvalu uputili su trenerima Ivanu Šabijanu i Josipu Kaurinu te svojim ekipama Stablini i Crnom putu.

”Zahvaljujem se treneru Ivanu Šabijanu koji mi je davao savjete za ovu utrku i dosta pomagao oko svega. Također velike zahvale idu ekipu Stabline koja me uvijek podržava i koja je jedan veliki navijač. Moram im se zahvaliti jer su me pustili da idem na ovu utrku jer ipak se spremamo za Maraton lađa u kojemu smo prošle godine osvojili prvo mjesto, a to očekujemo i ove”, kroz smijeh ističe Dragan Volarević.

”Moj kolega će imati veliku konkurenciju na Maratonu lađa od ekipe Crnog puta koja je meni bila jedan veliki motivator. Svakako osim ekipi, zahvale idu mom treneru Josipu Kaurinu koji me pustio da nastupim jer rijetko tko bi nas pustio da nastupamo na događajima prije Maratona lađa za vrijeme priprema za taj veliki događaj. Moram istaknuti da će na Neretvi biti dobar ”fight”, a ovim putem želio bih pozvati sve natjecatelje Pustolovne utrke, kao i ostale čitatelje i ljude da dođu u Metković i podrže ekipe koje se tradicionalno natječu na Maratonu lađa”, odlučno je izjavio Matej Prnjić.

Izvor i fotografija: Čapljinski portal

23. MARATON LAĐA

Bončani lađari sv. Ilije stigli u Metković

Objavljeno prije

Za nama je još jedno izdanje Maratona lađa na Neretvi. Prvo mjesto dijele ekipe Zagreba i Stabline a treći u cilj su stigli lađari sv. Ilije Metković, kojima je ovo prva medalja i dosad najbolji plasman, što će se zasigurno slaviti u Metkoviću.

Brončane lađare smo dočekali ispred njihovih prostorija, donosimo fotografiju i video prilog… uskoro opširnije i ukupni poredak. Čestitamo!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije