Ostanimo u kontaktu

XIII. KUP KNEZA DOMAGOJA

Lađari Gospe Karmelske iz Krvavca obranili prošlogodišnji naslov

Objavljeno prije

Knez_Domagoj_82

Uoči današnjega blagdana Gospe Snježne, sinoć se u Vidu u organizaciji UL Domagojevi gusari i Udruge veterana IV. gardijske brigade održao XIII. Kup kneza Domagoja, na kojemu se natjecalo pet lađarskih posada.

Nastupili su Udruga veterana IV. gardijske brigade, UL Gospa Karmelska, KUU Škrapa Momići, UL Jerkovac i UL Crni put i to tako da se ogledao svatko sa svakim. Na kraju je pobjeda pripala prošlogodišnjim pobjednicima UL Gospa Karmelska, UL Crni put pripalo je drugo mjesto, a KUU Škrapa Momići treće.

Pokal za 4. mjesto lađarima Jerkovca uručio je predstavnik UL Domagojevi gusari Ante Vučić. Trećeplasiranoj ekipi KUU Škrapa Momići pokal je uručio predsjednik Udruge veterana IV. gbr Ante Pehar, a drugoplasiranoj ekipi Crnog puta predsjednik Udruge lađara Neretve Dalibor Obradović. Pobjednički pehar u trajno vlasništvo i prijelazni pehar kneza Domagoja lađarima Gospe Karmelske uručio je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Čestitamo nagrađenim lađarima!

Opširnu foto-galeriju donosi Vidonjac.com.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije