Ostanimo u kontaktu

UDRUGA LAĐARA CRNI PUT

Lađari Crnog puta predstavili novouređene prostorije za treniranje

Objavljeno prije

Udruga lađara Crni put predstavila je obnovljenu teretanu, kako nam je pojasnio predsjednik Mile Senta, riječ je preuređenom prostoru sa novim spravama, obnovljenim podom te ugrađenom ventilacijom i klimatizacijom.

Predstavljanju preuređenih prostorija pored lađara prisustvovali su i predstavnici gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom te predsjednik Udruge lađara Neretve Luka Oršulić.

Gradonačelnik Dalibor Milan je kazao kao je Grad za obnovu teretane izdvojio 20 tisuća kuna, od ukupno 100 tisuća koje su iz proračuna namijenjene metkovskim lađarima, te izrazio želju da medalje i naredne godine dođu u Metković.

Predsjednik krovne organizacije lađara Luka Oršulić je otkrio kako će Maraton lađa i slijedeće godine imati izravni prijenos na nacionalnoj televiziji.

BORBENOST, TRKA I ODLUČNOST

Pred Neretvom novo iskušenje, u subotu putuju u Biograd

Objavljeno prije

Autor

U subotu i u nedjelju igraju se utakmice šestog kola nogometnih trećeligaša, a Neretva gostuje u Biogradu gdje će igrati s Primorcem.

Trenutačno je Neretva na 15. mjestu, a u tri utakmice osvojila je tri boda i to u Ivanbegovini u susretu s Kamenom (2:3). Bila je to vrlo dobra predstava Metkovaca koji su, da su imali dovoljno snage (uzrok je samoizolacija), i u nastavku mogli do vrha napuniti mrežu domaćina. Ta je gostujuća pobjeda u svakom slučaju dala novi optimizam glede Neretvine budućnosti u natjecanju, s obzirom na sve krizne trenutke koji su se dogodili u proteklih mjesec dana. Igrači i stručno vodstvo dokazali su da mogu i znaju, samo da tako i nastave.

U subotu slijedi novi izazov na gostovanju u Biogradu, kod Primorca, momčadi koja je na 13. mjestu na ljestvici i koja je u pet utakmica ugrabila četiri boda.

Prvi suradnik trenera Damira Borovca, Mate Borovac uoči puta nam je rekao:

– Igrači su u Ivanbegovini pokazali što znaju, što žele i što im je cilj. Da nije bilo nesretne samoizolacije bili bismo sigurno još učinkovitiji. Ta tri boda puno nam znače i nama su veliki poticaj za nova iskušenja.
Što se sastava momčadi tiče neće igrati Ante Sršen (tri žuta kartona), a nije siguran ni nastup Mile Pehara. Vidjet ćemo kako će na kraju biti, ali se nadam da se možemo suprostaviti Primorcu. Zna se što na gostovanju treba, prije svega borbenost, trka, i odlučnost u borbi za pozitivan rezultat. Uvjeren sam da će naši igrači biti pravi, – zaključio je Borovac.

Važno je napomenuti da metkovski trećeligaš mora igrati u ritmu subota-srijeda jer je već sljedećega tjedna u srijedu novo kolo u kojemu će Neretva ugostiti HV Posedarje.

Evo i rasporeda igranja ostalih neretvanskih klubova; Sloga – Jadran LP i Urania – Neretvanac.

Sve utakmice počinju u 16 sati.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije