Ostanimo u kontaktu

UDRUGA LAĐARA CRNI PUT

Lađari Crnog puta predstavili novouređene prostorije za treniranje

Objavljeno prije

Udruga lađara Crni put predstavila je obnovljenu teretanu, kako nam je pojasnio predsjednik Mile Senta, riječ je preuređenom prostoru sa novim spravama, obnovljenim podom te ugrađenom ventilacijom i klimatizacijom.

Predstavljanju preuređenih prostorija pored lađara prisustvovali su i predstavnici gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom te predsjednik Udruge lađara Neretve Luka Oršulić.

Gradonačelnik Dalibor Milan je kazao kao je Grad za obnovu teretane izdvojio 20 tisuća kuna, od ukupno 100 tisuća koje su iz proračuna namijenjene metkovskim lađarima, te izrazio želju da medalje i naredne godine dođu u Metković.

Predsjednik krovne organizacije lađara Luka Oršulić je otkrio kako će Maraton lađa i slijedeće godine imati izravni prijenos na nacionalnoj televiziji.

BICIKLIZAM

Dalibor Talajić postao prvi licencirani trener biciklizma u županiji

Objavljeno prije

Unatoč pandemiji COVID-19, Hrvatska olimpijska akademija (HOA) je u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom (HBS) provela stručno osposobljavanje za trenere i trenerice biciklizma.

Program u trajanju od 308 sati uspješno je završilo 20 prijavljenih kandidata, a među istima bio je i predsjednik Biciklističkog kluba Metković Dalibor Talajić.

On je tako postao prvi osposobljeni trener biciklizama s područja Doline Neretve ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije