Ostanimo u kontaktu

KOŠARKA

Metkovac Neven Nikolić na klupi Zrinjevca 1937.

Objavljeno prije

Neven Nikolic

Novi A-2 ligaš zagrebački Zrinjevac 1937 dobio je novog trenera. Odlaskom Srećka Medvedeca u Dubravu klupu ”zelenih” preuzet će Metkovac, Neven Nikolić, koji je već dugi niz godina radio u Zrinjevcu koji danas više nije aktivan na košarkaškoj karti Hrvatske 

– Ovaj Zrinjevac 1937 je u neku ruku sljedbenik nekadašnjeg Zrinjevca za kojeg sam ja emotivno vezan. Ovaj klub nema dugove iz sebe i na taj način će biti puno lakše raditi. Moram se zahvaliti Srećku Medvedecu koji je uveo klub u A-2 ligu i afirmirao niz mladih igrača koji su pokazali svoje igračke kvalitete. Pred nama je sada da u slijedećih mjesec dana napravimo selekciju i s jednom mladom momčadi, te s puno treninga uđemo u sezonu u kojoj nećemo imati visokih ambicija, – kazao nam je Nikolić koji je dijlom prošle sezone radio u Boscu.

Nastavi čitati

KOŠARKA U PROBLEMIMA

Košarkaši Metkovića poraženi u Sinju

Objavljeno prije

Kosarka KK Metkovic - Sinj

U prvoj prvenstvenoj utakmici ove jeseni, košarkaši Metkovića poraženi su u Sinju od KK Škola košarke Alkar, rezultatom 93:62 (52:32).

S obzirom na činjenicu da je Metković nastupio sa samo šest igrača, takav poraz ne začuđuje, iako su se Metkovci neko vrijeme dosta dobro držali.

Nikica Medak nam je rekao da košarkaši imaju dosta problema s terminima za vježbanje te da nisu u ravnopravnom odnosu s drugima, kad je riječ o uvjetima za rad, a ima i drugih problema koji će se rješavati u hodu.

I sljedećeg vikenda Metković bi trebao gostovati u sv. Filip Jakovu i igrati s KK Pristan, ali se ne zna vrijeme početka te utakmice.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije