Ostanimo u kontaktu

LIGA ZA OSTANAK

Konačno visoka i vrijedna pobjeda Neretve

Objavljeno prije

Konačno su nogometašice Neretve dočekale pobjedu i to s visokom gol-razlikom. Tako su ujedno i osigurale ostanak u prvoj ligi, iako ih još čekaju utakmice u Čakovcu i ona kod kuće s Viktorijom. Igralo se bez gledatelja po nesnosnoj vrućini, ali ni to nije smetalo Metkovkama da zaigraju kako znaju i postignu šest golova.

Ana Mandić je u 11. minuti lijepo poentirala, Nina Mijoč je u 23. minuti povećala vodstvo Neretve na 2:0, i s tim rezultatom ekipe su otišle na odmor.

U petoj minuti nastavka Laura Sušak postiže treći gol, a Ana Mandić u 59. minuti svoj drugi, za 4:0.

Do kraja je bolja i premoćnija Neretva stvarala prigode i dvije iskoristila preko Manuele Dedaj u 81., i Lucije Borovac u 85. minuti, za konačnih 6:0 !

Moramo napomenuti da je Lepoglava imala samo devet igračica i da nije bila ravnopravan takmac Neretvi, što ne znači da gošće nisu pokušavale učiniti nešto više.

Neretva – Lepoglava 6:0 (2:0)

Uglvanom, čestitke Neretvi i stručnom stožeru.

Sutkinja je bila Jelena Pejković iz Splita, a Neretva je zaigrala u sastavu: Kešina, Musulin, Sušak, Matić, Dedaj, Mijoč, Borovac, Bulum, Mandić, A. Jurković, J. Jurković (Bokšić). Trener: Duško Mijoč.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Ovogodišnji Maraton lađa bez gledatelja

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Vodstvo Udruge lađara Neretve na čelu s gosp. Lukom Oršulićem danas je održalo konferenciju za medije na kojoj je prisutne izvjestilo o načinu održavanja ovogodišnjeg Maratona lađa, koji će se održati u subotu 8. kolovoza 2020.

Kao i brzinske utrke u Opuzenu, Maraton lađa će se održati uz sve epidemiološke mjere i bez gledatelja. Zasigurno novost ovogodišnjeg Maratona je da će ga uživo prenositi HRT, a uz prvotno prijavljenih 35 ekipa, dvije su otkazale svoj nastup zbog situacije s koronavirusom.

Čelnik lađarica Pavo Delija je izvjestio da će se 7. Maraton lađarica održat također uz sve epidemiološke mjere te da će ove godine sudjelovat rekordnih 10 ekipa.

Pressicu smo prenosili uživo, poslušajte što su čelnici krovne organizacije lađara poručili.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije