Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

KARATE

KK Metković u Crnoj Gori osvojio tri bronce

Objavljeno prije

KK Metković (10)

U subotu, 21.10.2017.g. Karate klub Metković nastupio je na međunarodnom klupskom karate turniru Grand prix Montenegro, koji se održao u Herceg Novom u Crnoj Gori.

Na 7 borilišta nastupilo je 897 natjecatelja iz 64 kluba iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Slovenije, Italije, Slovačke, Kosova, Makedonije, Srbije i Albanije. Natjecanje je bilo bez repasaža, tako da se do medalja dolazilo isključivo pobjedama do polufinala i finala. Pod vodstvom trenera Denisa Žderića, 5 natjecatelja KK Metković, osvojilo je tri brončane medalje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Iva Vučić, u kategoriji kadetkinje -54 kg, među 16 protivnica prolazi dva kola, te u trećem kolu za ulazak u finale gubi od Slovakinje i osvaja brončanu medalju. Petar Borovac, u kategoriji kadeti -63 kg,  također protiv 16 protivnika prolazi dva kola nadmoćno pobjedivši protivnike iz Crne Gore i Kosova ali gubi u borbi za ulazak u finale protiv domaćeg borca iz Bara i time osvaja brončanu medalju.

Ivan Batinović u kategoriji juniori -68 kg, u konkurenciji 8 boraca prolazi prvo kolo, te gubi za ulazak u finalnu borbu i osvaja brončanu medalju.

Ante Krstičević, u kategoriji kadeti -63 kg u kojoj je nastupio i Petar, prolazi dva kola te u trećoj borbi za ulazak u polufinale, iako je vodio protiv borca iz Kosova 5:2, upitnom odlukom glavnog suca iz Slovenije koji poništava odluku pomoćnih sudaca, zbog koje je borba bila nakratko i prekinuta, te u konačnici dodjeljuje Anti 4 kaznu i zbog čega ostaje bez medalje.

Sara Dukić koja je izgubila u prvom kolu s veoma malom razlikom u bodovima, nije osvojila medalju.

Zbog dosta jake konkurencije u kadetima i juniorima, klub je zadovoljan pokazanim znanjem jer u sportu zna nekad najbolji, a opet tu i tamo ima netko i bolji.

Sljedeća natjecanja na kojima će nastupiti KK Metković su 04. 11. Dalmacija open u Splitu i od 09. do 12. 11. Otvoreno Balkansko prvenstvo škola u Novom Sadu u Srbiji gdje će tri borca KK Metković nastupiti za reprezentaciju Hrvatske.

Karate klub Metković

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije