Ostanimo u kontaktu

KARATE

KK Metković i KK Knez Domagoj uspješni na prvenstvu županije

Objavljeno prije

Županijsko prvenstvo u karateu, Ploče

U Pločama je jučer održano Prvenstvo Dubrovačko- neretvanske županije u karateu. Nastupili su karate klubovi Metković, Knez Domagoj – Metković, Porto Tolero-Ploče i Kakato Dubrovnik.

Karate klub Metković nastupio je sa 40 natjecatelja koji su osvojili 34 medalje, od čega 15 zlata, 14 srebra i 5 bronci. U katama zlata su osvojili: Lucija Borovac i Tomislav Šunjić, srebro: Marta Pavlović, Antonio Dominiković i Luka Šunjić i bronce: Marta Šešelj i Marin Šunjić. U borbama zlata su osvojili: Laura Ćulum, Lucija Utovac, Antonio Perić, Ante Krstičević, Jakov Krmek , Mate Bilić,  Ante Dugandžić, Petar Borovac, Ema Vidović, Ivan Batinović, Antonela Perić, Maja Žderić i Anamarija Jakić, srebra: Ante Penava, Antonio Dominiković, Lucija Vištica, Ante Utovac, Marijo Bartulović, Mate Bilić, Ante Juračić, Tea Vekić, Matea Goluža, Iva Vučić i Bruno Jurković, dok su bronce osvojili: Roko Bartulović, Anđela Bunoza i Marinela Perić. Nastupili su još bez rezultata Ivan Jelinić, Ante Leontić,  Sara Đukić, Ivana Jurković, Petra Vladimir i Ivana Previšić.

Karate klub Knez Domagoj iz Metkovića sudjelovao je sa 17 natjecatelja te osvojio 9 zlatnih, 3 srebrne i 4 brončane medalje. Zlatne medalje u borbama ostvarili su Petar Jeramaz u kategoriji mlađi seniori -84, Vedran Ćupurdija juniori +76, Ante Bebić juniori -76, Ivan Marević kadeti -57, Klara Marević juniorke +59 i Ana Bebić mlađe učenice +36. Zlato u katama uzeli su Tea Klarić u kategorije juniorke , Luka Marević u kategoriji mlađi kadeti i Ivan Bebić u kategoriji mlađi učenici. Srebrne medalje u borbama osvojile su Petra Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje +55 i Ivana Ilić u kategoriji učenice +44. Srebro u katama dobio je Davor Beno u kategoriji mlađi učenici. Brončane medalje u borbama ostvarili su Matea Bebić u kategoriji učenice -40 i Ivan Bebić u kategoriji mlađi učenici +34.U katama bronce su osvojile Ivana Ilić i Matea Bebić u kategoriji učenice. Na natjecanju su još uspješno sudjelovali Josip Kravar, Lana Senta, Mihaela Marević i Josipa Bebić.

Najčitanije