Ostanimo u kontaktu

KARATE

KK Knez Domagoj u Rami osvojio 4 medalje

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj (2)

Karate klub Knez Domagoj jučer je sa 7 natjecatelja nastupio u Rami gdje se održava 8. Međunarodni karate turnir RAMA OPEN 2017. te je ukupno osvojio 4 medalje, od kojih je u kategoriji djevojčice 8 god. broncu osvojila Jelena Lazarević, kao i Dean Knežić u kategoriji dečki 8 god. U kategoriji ekipno dečki 8 god. (Dean Knežić, Matej Kljusurić, Bruno Nižić) osvojeno je 1.mjesto (zlato), a cure 8 god. (Jelena Lazarević, Erika Vasilj, Lucija Plećaš) osvojile su 3. mjesto. Uspješno je sudjelovao i Marko Ilić u kategoriji dečki 10.god.

Na turniru je sudjelovalo preko 500 natjecatelja iz 60-ak klubova. Ove godine je to ujedno i izborni turnir za kadete, juniore i seniore U21 za odlazak na svjetsko prvenstvo na Tenerife. Čestitke za naše članove!

Karate klub Knez Domagoj

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

Nastavi čitati

TAEKWONDO

Metkovska sportašica sa Irskom adresom, Anastasija Čuljak nastavlja nizati uspjehe

Objavljeno prije

Anastasija Culjak

Metkovska sportašica sa Irskom adresom, Anastasija Čuljak osvojila je srebrenu medalju u taekwondou na prvenstvu Korean Ambassadors Cup-u u Gormanstovnu (Irska).

Anastasija, koja s obitelji živi u Dublinu, ovog vikenda osvojila je drugo mjestu nastupajući u finalu protiv Poljakinje Zaprzalke. Na natjecanju je sudjelovalo 30-ak ekipa sa 300-tinjak natjecatelja.

Drugi je to zapaženi nastup u posljednja dva mjeseca naše Metkovke, a sljedeće godine nastupa u Belgiji braneći boje Irske.

Našoj Metkovki želimo puno uspjeha i dobrih rezultata u budućim natjecanjima.

Nastavi čitati

Najčitanije