Ostanimo u kontaktu

KARATE

KK Knez Domagoj u Rami osvojio 4 medalje

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj (2)

Karate klub Knez Domagoj jučer je sa 7 natjecatelja nastupio u Rami gdje se održava 8. Međunarodni karate turnir RAMA OPEN 2017. te je ukupno osvojio 4 medalje, od kojih je u kategoriji djevojčice 8 god. broncu osvojila Jelena Lazarević, kao i Dean Knežić u kategoriji dečki 8 god. U kategoriji ekipno dečki 8 god. (Dean Knežić, Matej Kljusurić, Bruno Nižić) osvojeno je 1.mjesto (zlato), a cure 8 god. (Jelena Lazarević, Erika Vasilj, Lucija Plećaš) osvojile su 3. mjesto. Uspješno je sudjelovao i Marko Ilić u kategoriji dečki 10.god.

Na turniru je sudjelovalo preko 500 natjecatelja iz 60-ak klubova. Ove godine je to ujedno i izborni turnir za kadete, juniore i seniore U21 za odlazak na svjetsko prvenstvo na Tenerife. Čestitke za naše članove!

Karate klub Knez Domagoj

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije