Ostanimo u kontaktu

PRIJATELJSKA RUKOMETNA UTAKMICA

Kaštelani bolji u Metkoviću

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika

U drugoj pripremnoj utakmici na svom terenu odigranoj u nedjelju rukometaši prvoligaša Metković-Mehanika izgubili s 21:23 od momčadi Ribola Kaštela.

Prema riječima trenera Romića, Metković je izgubio zbog činjenice da su njegovi igrači čak 20 puta promašili vrata gostiju a uz to su napravili desetak tehničkih pogrešaka. Ipak, nakon dva tjedna teških priprema, poraz ne može biti zabrinjavajući. Već sljedećega vikenda u Kaštelima će se na turniru na kojemu sudjeluju Metković, Ribola Kaštela, Trogir i Split, vidjeti dokle su trener i igrači stigli u brušenju forme i sastava uoči početka prvenstva.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Strijelci za Metković na ovoj utakmici bili su: Bezer 7, Kozina 4, T. Jakić 4, Cvitanović 2, Buntić 2, Kolovrat 1, Obšivač 1.

Bošković je upisao pet, a Romić sedam obrana.

RK Metković Mehanika – RK Ribola Kaštela 21:23 (10:11)

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS
Foto: Dalibor Čurura / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije