Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

METKOVAC OBRANIO PROŠLOGODIŠNJI NASLOV

Karlu Gašiću III. Stolnoteniski Uskrsni turnir u Pločama

Objavljeno prije

Stolni tenis

Foto: STK Ploče

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Ploče u nedjelju je u Pločama odigran III. stolnoteniski Uskrsni turnir, na kojem je, u kategorijama seniora i veterana nastupilo ukupno 27 igrača.

U jakoj konkurenciji seniorskog dijela turnira, među 18 igrača najbolji je bio Metkovac Karlo Gašić, u finalu je pobijedio Nikolu Vlahovića s rezultatom 3:2 u setovima. Treće mjesto pripalo je Juri Šetki i Orlandu Glamuzini.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Stolni tenis

Foto: STK Ploče

Veteranski dio turnira uvjerljivo je osvojio Zoran Šutić koji je u finalu nadigrao Ivana Čuljka rezultatom 3:0 u setovima. Treće mjesto pripalo je Mili Erešu i Dušku Nikolcu.

 

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije